GİRESUN MEMUR-SEN'DEN GIRGIR DERGİSİNE KINAMA

GİRESUN MEMUR-SEN'DEN GIRGIR DERGİSİNE KINAMA

GİRESUN MEMUR-SEN'DEN GIRGIR DERGİSİNE KINAMA
Giresun
G.Tarihi: 22.02.2017 12:16
1574 Okunma
0
MEMUR-SEN ve DİYANET-SEN Giresun İl Başkanı Sami ŞİMŞEK,  Musa Aleyhisselama hakaret eden GIRGIR dergisi hakkında Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyet dilekçesi vererek, şu açıklamalarda bulundu:
“Mizah dergisi GIRGIR’ın Musa  Aleyhisselamı çok ağır küfürlerle, haysiyetsizce karikatürize etmesi biz inanan Müslümanları son derece yaralamış ve derin üzüntüye boğmuştur. Şehitlerimizin kanlarıyla bizlere emanet ettiği bu cennet vatanımızda bir Peygambere küfürlerle hakaret edebilecek kadar aşağılaşan bu küfürbazlar; bu gücü, bu haysiyetsizliği, bu hadsizliği, bu karaktersizliği nereden ve kimlerden alıyor? Anlamış değiliz. Aziz milletimizin gözünün içine baka, baka böyle bir densizliğin yapılması asla hazmedilebilecek bir durum değildir. Bunların tek bir hedefi vardır. O da figüranları aracılığıyla halkı galeyana getirip, ülkeyi kaosa sürüklemek, iç kargaşa çıkarmaktır. Birçok badire atlatan Aziz Milletimiz böyle bir oyuna asla gelmez ve gelmeyecektir. 
Halkımızı kin ve nefrete sürükleyen, inanç değerlerine küfürlerle hakaret eden bu akıl yoksunu hadsizlere ilgili mercilerce gereken cezanın en üst seviyeden verilmesi, varsa iç ve dış bağlantılarının ortaya çıkartılması kamuoyunun rahatlatılması bakımından önemlidir.
Vicdanları son derece rahatsız eden mizah yoksunu GIRGIR dergisiyle, suçun faili kişi ve yöneticileri şiddet ve nefretle kınıyoruz.  İlgili kurumlarımızın failler hakkında gereğini yapacaklarına inanıyor, Cumhuriyet Başsavcılığına 20 Şubat 2017 Pazartesi günü suç duyurusunda bulunarak, hukuki olarakta bu ahlaksızlığın takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum.”
Kamuoyuna saygıyla sunulur.(20.02.2017)
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri