Giresun Orman Bölge Müdürlüğünden Eğitime Tam Destek

Giresun Orman Bölge Müdürlüğünden Eğitime Tam Destek

Giresun Orman Bölge Müdürlüğünden Eğitime Tam Destek
Giresun
G.Tarihi: 13.10.2018 07:49
1306 Okunma
0


Bölge Müdürlüğünden Eğitime Tam Destek


Milyonlarca öğrencinin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okula başlaması ile, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü de öğrencilere destek için bu yılki ilk adımı attı. Öğrencilere online eğitim seti, sincap çocuk dergisi ve tohumlu kalem dağıtıldı.

Giresun Merkez Namık Kemal İlkokulundaki törende; okuldaki 450 öğrencinin her birine; Orman Genel Müdürlüğümüzce hazırlanmış olan eğitim seti, sincap çocuk dergisinin son sayısı ve doğada çözünebilen ve içerisinde dikilmek için 2 adet karaçam tohumu bulunan tohumlu kalem hediye edildi. Eğitim setlerinin kullanımı, kayıt ve öğretmenlerin takip sistemi anlatıldı. Öğrencilere derslerinde başarılar dilendi.

Yardımcı Kaynak Ders Kitapları, Yardımcı Kaynak Kitaplar, Sorular, Sesli Hikaye Kitapları, Rehberlik, Online Sınavlar, Kurum Kitap ve Dergileri, Videolar, Boyama Kitapları, Ders Videoları, Orman Sözlüğü, Çizgi Filmler, Yarışmalar ve Anketler gibi bir çok içeriği barındıran online eğitim setleri ile tohumlu kalem ve sincap çocuk dergisinin son sayısına kavuşan Okul öğrencilerinin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Törene öğrencilerle birlikte; Giresun Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz, Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürü Erdal Düzgün ve Namık Kemal İlkokulu Yönetici ve Öğretmenleri ve çalışanları katıldı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri