GİRESUN VAKFI EĞİTİME DESTEK GECESİ YAPILDI

GİRESUN VAKFI EĞİTİME DESTEK GECESİ YAPILDI.EĞİTİM BURSU İÇİN SEFERBER OLDULAR

GİRESUN VAKFI EĞİTİME DESTEK GECESİ YAPILDI
Giresun
G.Tarihi: 19.12.2017 08:09
1483 Okunma
0

EĞİTİM BURSU İÇİN SEFERBER OLDULAR

Giresun Vakfının organize ettiği ''Eğitim seferberliği gecesi'' Bayrampaşa Titanic hotelde gerçekleştirildi.
Eğitim bursu yararına düzenlenen geceye, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Giresun milletvekili Cemal Öztürk, İstanbul milletvekili Hasan Turan ,İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Ada, Başakşehir Belediye Başkan yardımcısı Sebahattin Kayas, TSMF Başkanı Muhittin Gülal,Halkbank genel müdür yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, Akbank Ümraniye Ihlamurkuyu şb. müdürü Ömer Alper Gülmüş,Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu,Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, STK Başkanları, iş adamları ve bursiyer öğrenciler katıldı..
Giresun Vakfı bünyesinde burs alan öğrencilere gelir sağlamak amacıyla yapılan gecede konuşan Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı;’’Gecen yıla göre 2017-2018 yılında yüksek öğrenim bursiyer sayısında yaklaşık üç kat artış olduğunu, Giresun Vakfının kendi bünyesinde dolaylı olarak yaklaşık 900 kişiye burs verdiğini sayının her gecen gün artmasının Giresun’un geleceği açısından önem taşıdığını söyledi.Eğitim seferberliği adı altında yaptığımız bu gecede iş adamlarımızdan destek bekliyoruz’’,dedi
Dokumacı ayrıca Giresun Vakfının STK içinde birleştirici bir güç olduğunu, bir çatı oluşturduğunu, vakıf olarak güçlü bir yönetim oluşturduklarını da ifade etti.
Milletvekilleri ve öğrencilerin konuşmalarından sonra Bakan Canikli’ye Vakıf yönetimi tarafından hediye vazo verildi.Sadi TOYGAR

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri