GİRESUN VALİLİĞİ

T.C. Giresun Valiliği Resmi Web Sitesiwww.giresun.gov.tr Vali Harun SARIFAKIOĞULLARI. 1970 yılında Kilis'te doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Kilis'te tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler ..

GİRESUN VALİLİĞİ
Giresun
G.Tarihi: 08.03.2020 07:28
1791 Okunma
0
Vali Sarıfakıoğulları'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Sarıfakıoğulları yayınladığı masajında şu ifadelere yer verdi:

“Kadınlarımızın toplumumuzdaki yeri ve önemini daha iyi anlayabilmemiz için tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her yıl 8 Mart tarihinde ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır.

Millet olarak; ‘Ana gibi yar, vatan gibi diyar olmaz’ diyen ve ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ anlayışı içerisinde olan bir dinin mensuplarıyız. Bizler öyle bir Milletin evlatları, öyle bir medeniyetin mirasçılarıyız ki tarih boyunca her zaman kadınlarımızı baş tacı etmiş, onlara büyük değer vermişizdir.

15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında da kadınlarımızın gücü ve önemi bir kez daha açık ve net olarak görülmüştür. 15 Temmuz gecesi meydanlara inen kadınlarımız canları, kanları pahasına demokrasimize sahip çıkarak, toplumdaki önemlerini, bizlerin nezdindeki değerlerinin bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bu nedenle; Türk toplum ve aile yapısında müstesna bir yere sahip olan kadınlarımız, her zaman sabrı, özverisi, şefkati ve fedakârlığı ile aile kurumunun temel taşı olarak değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu rolünü üstlenmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit annelerimiz, 15 Temmuz gecesi meydanlara inerek demokrasimize sahip çıkan kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri