Giresun Valiliği Elazığ Depremi Yardım Toplama

Giresun Valiliği Elazığ Depremi Yardım Toplama

Giresun Valiliği Elazığ Depremi Yardım Toplama
Giresun
G.Tarihi: 31.01.2020 09:27
1869 Okunma
0
T.C.GİRESUN VALİLİĞİ

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ELAZIĞ DEPREMİ YARDIM TOPLAMA

Elazığ Sivrice’de gerçekleşen deprem sonrası Giresun Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezimiz (AADYM) zaman geçirmeksizin Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’nın talimatı ve koordinasyonunda derhal çalışmalarına başlamıştır.

İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, Giresun İl AFAD Müdürlüğümüz ile Afet ve Acil Durum Başkanlığı yardım toplama çalışmaları ile ilgili gerekli görüşmeleri ve koordinasyonu sağlamıştır.

Deprem afeti sonrasında Cumhurbaşkanlığımızca da “Türkiye Afet Müdahale Planı(TAMP) gereğince kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının yapacakları yardımlar AFAD koordinesinde yürütülmektedir. Bu sebeple deprem bölgesine ulaştırılmak istenen yardımların AFAD koordinesinde ulaştırılması” talimatı yayınlanmıştır.

Giresun ilimizde yardım toplama konusunda herhangi bir karışıklığa mahal vermemek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın bildirdiği çerçeve dışında yardım çağrısında veya yardım toplama faaliyetlerinde bulunulmamasını önemle rica ediyoruz.

Cumhurbaşkanlığımızın talimatları gereğince Giresun ilimizden ayni yardım talepleri, İl AFAD Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olup, ayni yardımlarınız için Giresun İl AADYM Merkezinde gerekli tedbirler alınmıştır.

Toplanacak yardımlar, kullanılmamış yeni malzeme olmak kaydıyla sadece; ısıtıcı, giyecek ve gıda olarak kabul edilmektedir. Yardım malzemelerinin lojistik depolarına sevki İl AFAD Müdürlüğümüzce yapılacaktır.

Ayni yardım talepleriniz için adresimiz:

Çıtlakkale Mahallesi, Atatürk Blv. No:259 KAT:1 Merkez/GİRESUN 

İletişim bilgilerimiz:

E-Posta : giresun@afad.gov.tr

Telefon :  0 454 215 76 18-19

Faks :  0 454 215 76 20
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri