GİRESUN VALİLİĞİ KURBAN....

GİRESUNDA AFETLERE KARŞI KURBAN KESİLDİ

GİRESUN VALİLİĞİ KURBAN....
Giresun
G.Tarihi: 10.02.2020 01:33
1805 Okunma
0
Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada;

Doğal Afet ile Kazalar Sebebiyle Valiliğimizce Kurban Kestirildi
 
Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de Valiliğimiz tarafından, son günlerde ülke genelinde meydana gelen deprem, çığ düşmesi ve uçak kazası gibi olumsuzluklara karşı kurban kestirildi.

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları ve beraberindeki il protokolü, 6 Şubat Perşembe günü, Giresun Merkez Aksu Mahallesi TOKİ Konutları mevkiinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Camiinde öğle namazı kıldıktan sonra Giresun Belediyesine ait mezbahada kurban kesildi.

Son günlerde ülkemizde meydana gelen; deprem ve çığ gibi doğal afetlerle, uçak kazası benzeri felaketlerin tekrar yaşanmaması, güvenlik güçlerimizin ve halkımızın her türlü kaza, bela ve afetten korunması için İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından okunan duaların ardından kesilen kurban ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Programa; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. Yılmaz Can, İl Jandarma Komutanı J. Albay Muhammet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve il protokolü katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri