GİRESUN VALİLİGİNDEN ZEHİRLENME İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

GİRESUN VALİLİGİNDEN ZEHİRLENME İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

GİRESUN VALİLİGİNDEN ZEHİRLENME İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Giresun
G.Tarihi: 13.10.2018 15:25
1619 Okunma
0
GİRESUN VALİLİGİNDEN ZEHİRLENME İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI:
İlimizde bulunan bir Fast food Restaurant’da yemek yiyen, Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi ve Teyyaredüzü Ortaokulunda öğrenim gören toplam 21 öğrenci, bulantı ve kusma şikayetleri ile 27.09.2018 tarihinde ilimizdeki çeşitli hastanelere başvurmuşlardır.

GRÜ Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Giresun Ada Hastanesi, Özel Giresun Kent Hastanesi, Bulancak Devlet Hastanesine başvuran 21 öğrenciden 9 tanesinin, GRÜ Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak gözlem altında tedavisi devam etmekte olup, geri kalan 12 öğrenci ise ayaktan muayene ile tedavi edilip taburcu edilmiştir.

Olayla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü ile Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilgili restauranttan gerekli su ve gıda numuneleri alınmış olup; analiz sonuçları beklenmektedir. Ayrıca hastaneye başvuran hastalardan gerekli tetkikler alınmış olup sonuçları beklenmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ' denildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri