GİRESUN VALİSİ KARAHAN HASTANELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

GİRESUN VALİSİ KARAHAN HASTANELERDE İNCELEMELERDEBULUNDU

GİRESUN VALİSİ KARAHAN HASTANELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Giresun
G.Tarihi: 12.02.2017 18:59
1740 Okunma
0
Sayın Valimiz Hasan Karahan bugün ilimiz merkez Nizamiye Mahallesi Debboy mevkiinde ki Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında ziyaret ve incelemelerde bulundu.
 
Yetkililer tarafından Vali Karahan’a hastane ile ilgili verilen bilgide, Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında gerçekleşen afiliasyon (ortak kullanım) protokolü gereğince 2 Ocak 2017 tarihinden itibaren Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası olarak hizmet vermeye başlayan yerleşkede; 6 adet Göz Hastalıkları Polikliniği, 2 adet Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği olmak üzere, Göz, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Nöroloji, Üroloji, Dahiliye, Cildiye,  Enfeksiyon, Kardiyoloji,  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Psikiyatri alanlarında poliklinik hizmetleri verildiği belirtildi.
 
Poliklinikleri gezen Vali Karahan, doktor ve diğer görevlilere kolay gelsin diyerek, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Vali Karahan, ek hizmet binasında devam eden bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılan bölümleri de gezerek incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Karahan, işlerin hızlandırılarak biran önce bitirilmesi talimatı verdi.
 
Vali Karahan’ın hastane ziyaretlerinde; Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk, Giresun Üniversitesi Dekan V. Prof. Dr. Canan Çelik’de hazır bulundu.  
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri