GİRESUN'A GELİYOR

Usta Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez Giresun'a....

GİRESUN'A GELİYOR
Giresun
G.Tarihi: 14.05.2018 17:02
1059 Okunma
0
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği ve Bulancak Belediyesi iş birliği ile ünlü tiyatro sanatçısı ve yapımcı olan Usta Oyuncu Ahmet Yenilmez Cuma akşamı Bulancak’ta program yapacak.

TÜGVA Bulancak Lise Koordinatörlüğü tarafından Bulancak’ta Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Bana Kudüs’ü Anlat” temalı Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere yönelik 11 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00’da Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Yeni binası Konferans Salonunda yapılacak ödül törenine katılacak olan Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez “Dün, bugünü hazırladı, bugün, yarını hazırlayacak” konulu söyleşi gerçekleştirecek.

Cuma akşamı saat 20:00’da gelecek

Yapılacak programla ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Ülkemiz ve bölgemiz adına çok önemli bir şahsiyeti Bulancak’a getirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir çok sinema, dizi ve tiyatrodan tanıdığımız Ahmet Yenilmez Cuma akşamı saat 20:00’da Bulancak halkı ile buluşacak. Bu noktada sosyal medya ve yazılı medyadan tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Bu duygu ve düşünce ile bir kez daha buradan tüm halkımızı yapacağımız programa davet etmek istiyorum.  Cuma akşamı kimseye randevu vermeyin” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri