GİRESUN'A HAYRAN KALDILAR

GİRESUN'A HAYRAN KALDILAR

GİRESUN'A HAYRAN KALDILAR
Giresun
G.Tarihi: 04.04.2018 11:07
1675 Okunma
0

Konuk Bakanlar Giresun’a Hayran Kaldı

Azerbaycan ve Gürcistan Savunma Bakanları, tarihi bir toplantıya ev sahipliği yapan Giresun’a hayran kaldı.

Giresun ili Dereli ilçesi Kümbet Köyü’nde 31 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen “6. Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı”’na katılan Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Levain Izoria ile iki ülke bakanlarına eşlik eden konuk heyet Kümbet ve Koçkayası Mesire alanlarını doğal güzelliği karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları tarafından, Kümbet Köyü ve Koçkayası Mesire alanı gezdirilen konuk bakanlar, Kümbet Birun Dağ Evi ve sosyal dinlenme tesislerini gezerek, sunulan hizmetler hakkında işletme sahibinden bilgi aldılar.

Güneşli bir hava olmasına rağmen, Kümbet ve Koçkayası Mesire alanının bulunduğu bölgeye gece yağan karın çam ağaçları üzerinde oluşturduğu beyaz örtü kartpostalları kıskandıracak kadar güzel görüntüler oluştururken, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Izoria, eşsiz doğa manzarası karşısında defalarca alanı gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri