GİRESUN'DA 5 OKUL DOĞALGAZA KAVUŞUYOR...

GİRESUN'DA 5 OKUL DOĞALGAZA KAVUŞUYOR...

GİRESUN'DA 5 OKUL DOĞALGAZA KAVUŞUYOR...
Giresun
G.Tarihi: 11.12.2021 20:05
876 Okunma
0
Milletvekili Öztürk: “5 okul daha doğalgaza kavuşacak”
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun’da bu yıl 19 okulun doğalgaz dönüşümünün tamamlandığını, 5 okulda ise çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun’da bu yıl 19 okulun doğalgaz dönüşümünün tamamlandığını, 5 okulda ise çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda devam eden doğalgaz dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi veren Sabri Öztürk” Giresun’umuzda 2021 yılında 19 okulumuzun doğalgaz dönüşümü 4.031.442,29 TL maliyetle tamamlanmış, 5 okulumuzun doğalgaz dönüşümü (1.375.092,00 TL. maliyet) ise tamamlanmak üzeredir.
Böylelikle okullarımızın çok daha çevreci ve sağlıklı bir enerji kaynağı ile daha verimli ısınması sağlanacaktır. Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, yarınlarımıza en iyi şekilde hazırlamak için gerekli fiziki şartları iyileştirmeye devam ediyoruz. Giresun’umuza standartları ve teknolojik imkanları yüksek birçok yeni okul kazandırdığımız gibi eski okullarımızın da fiziki eksiklikleri hızla giderilmeye devam edilmektedir” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri