GİRESUN'DA AK PARTİ BASINLA BULUŞTU

AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Kadir Aydın ile Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu açıklamalarda bulundu.

GİRESUN'DA AK PARTİ BASINLA BULUŞTU
Giresun
G.Tarihi: 01.01.2019 00:17
1894 Okunma
0


Milletvekilleri, il başkanı ve adaydan ortak toplantı.


Giresun’da AK Parti, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kilitlendi. Milletvekili Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, İl Başkanı Kenan Tatlı ve Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu düzenlendikleri ortak basın toplantısında birlik, beraberlik ve tek vücut mesajı vererek, 31 Mart’ta Giresun belediyesini ak belediyecilikle buluşturacaklarını belirttiler. 

İl Başkanı Kenan Tatlı, 31 Mart’ta Giresun belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazanacaklarını belirterek, “birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte Giresun diyerek partimize, ilimize ve Giresunlulara layık hizmetlerle bu kutlu yola çıkıyoruz. Partimizin tüm kademeleri olarak 31 Mart yerel seçimlerine inançla odaklanmış durumdayız. Hedefimiz belli, Giresun merkez olmak üzere 16 ilçemizin 16’tısını, 8 beldemizin 8’zini AK Partinin bünyesine katmak istiyoruz. İnancımız sonsuz, inşallah tüm teşkilatlarımızın gayreti ve gece-gündüz demeden çalışarak öncelikle 10 yıllık araya son verip Giresun belediyesini kazanacak, tüm ilçe ve beldelerimizde de başarıya koşacağız” dedi.

“GİRESUN HALKI PROJE VE VAAT İSTİYOR”

Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun yerelde yaşanan yönetim krizini çözmek ve Giresun belediyesini ak belediyecilikle buluşturmak için yola çıktıklarını ifade ederek, bunu halka anlatarak destek istediklerini ifade etti. Artık vaktin mevcut belediye yönetiminin yapamadıklarını ve eksikliklerini eleştireme vakti değil, kendilerini halka anlatma ve yapacaklarını anlatmak vakti olduğunu söyleyen Şenlikoğlu, yaparsa “AK Parti yapar” cümlesinin neye tekabül ettiğini halka anlattıklarını kaydetti. Giresun halkının gerçekçi ve yapılabilecek proje ve vaat istediğini belirten Şenlikoğlu, “Bizim bu şehirle alakalı bir takım halinde, Giresun’a yapabileceğimiz birçok projemizin olduğunu, eksik kalan kaybedilmiş 10 yılı telafi edeceğimizi her gittiğimiz yerde halkımızla paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bilinç altında, Giresun’da kendisini yürütemeyen, rutin işlerini yapamayan, çarkını çeviremeyen, personelinin maaşını ödeyemeyen bir yapı var” dedi.

“DELİKANLICA YARIŞALIM”

Delikanlıca bir yarış çağrısı da yapan Şenlikoğlu, “delikanlıca yarışalım. İşin ayağını düşürmeyelim. Seviye düşürülse hoş bir yarış olmaz. Çıkalım yarışalım. Vatandaşa kendimizi anlatalım. Kendimizi izah edelim. Ne yapabilirizi anlatalım. Ne yaptığınızı anlatın” diye konuştu.

“TÜM BELEDİYELERDE İPİ GÖĞÜSLEYECEK”

Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti’nin her seçim sürecine çok ciddi şekilde hazırlanan, milletin tercihlerine göre siyaset üreten, Türkiye’nin her alanda değişim ve dönüşümünün öncüsü olan reformcu bir parti olduğunu kaydetti. 31 Mart yerel seçimlerine de en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Öztürk, “Bizim seçimlerle ilgili yaklaşımımız daima iddialıdır. Biz Giresun’da tüm belediyelerde ipi göğüslemeyi hedefliyoruz. Hep beraber bir aile olarak 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı Giresun’un istediği tabloyla uyanacağız ve Giresun’u ak belediyeler arasına katacağız” dedi.

“10 YILDIR GİRESUN’U KANDIRIYOR”

Milletvekili Kadir Aydın’ın hedefinde ise Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu vardı. Aksu’nun güler yüzle Giresun’u 10 yıldır kandırdığını söyleyen Aydın, “İnsan gülerek insan kandıra bilir ama kandırdıkları karşısında gülmek de ayıp bir şey diye düşünüyorum. Kerim bey güler yüzle 10 yıl Giresun’u kandırdı kardeşim. Hiç yaptığı bir şey yok. Gitsin belediyeciliği, Şebinkarahisar’dan, Duroğlu’ndan öğrensin diğer belediyeleri söylemiyorum” dedi.

“BU AHLAKSIZLIKTIR, BU SAYGISIZLIKTIR”

Kerim Aksu’nun AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerden prim yapmaya çalıştığını belirten Aydın, “Ordu-Giresun havaalanı açılışında Kerim bey konuşturulmayacak bu dayağını Giresun’da biz yiyeceğiz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılacak. Biz yeterince bunu anlatamayacağız, bunun yeterince alkışını alamayacağız, Kerim bey bu hastanenin işçileriyle sabah kahvaltısı yapacak ve bunun piriminim yapacak. Bundan ekmek çıkarmaya çalışacak. Giresun’un en yüksek 22 katlı binasına izin verecek bunun dayağını yemeyecek, AK Parti Atatürk stadı arazisine millet bahçesi yapacak. Bunu bir belediye meclisi imar değişikliğiyle Kerim bey yapmış olacak, buradan pirim yapmaya çalışacaksın. Bu çok yakışık alan şeyler değil. Ne yaptın sen bu şehre? Cumhuriyetçiyiz, Giresun’u ikinci İzmir yapacağız diyeceksin. Peki hizmet nerede kardeşim? Cumhuriyet sevgisi çalışmakla, hizmet etmekle olur. Hepimiz en az daha Cumhuriyetçiyiz. Daha fazla Atatürkçüyüz. Hiç kimse böyle boş kavramların arakasına sığınıpta milleti kandırmaya yeltenmesin. Vaat ettiklerinin hiçbirini yapmamışsın, birde AK Partinin yaptıklarından prim elde etmeye çalışıyorsun. Bu ahlaksızlıktır, bu saygısızlıktır. Emeğe saygısızlıktır. Bizim aramızdaki sürtüşmeden Kerim Aksu’ya bir şey çıkmaz. Hiç boşuna heveslenmesinler. Hiç yeltenmesinler. Zaten bizim aramızda bir şey yok. Biz Giresun’un selameti için, kendi sıkıntılarımızı rafa kaldırdık. Günaydın Kerim bey” diye konuştu.

“YEREL YÖNETİM, ANKARA İLE UYUN İÇİNDE OLMALIDIR”

Milletvekili Cemal Öztürk, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Giresun birlik, beraberlik içinde olursa hakikaten Giresun’a hizmet alırız. Artık Giresun çevresinde Trabzon’la, Ordu’yla, Samsun’la yarışıyor. Bilhassa sınır komşularımızla yarışıyoruz. Artık hayırda, güzellikte, hizmette yarışır olmalıyız. İçeride bir birimizle yarışıp, enerjimizi kaybedersek bu yarışta geri kalırız. Milletvekilleri olarak bütün derdimiz Giresun’a merkezi hükümetten daha fazla nasıl kaynak aktarabiliriz. 5 yıl için 24 Haziran’da hükümeti seçtik. Şimdi de yereli seçeceği, eğer belediye merkezi hükümetle uyum içinde olursa daha kolay, daha fazla hizmet alma imkanı olabilir. Elbette ki, Giresun halkı kimi seçerse seçsin bugüne kadar olduğu gibi emrinde olacağız ama takdir edersiniz ki, Ankara ile yerel uyun içinde olursa bu daha fazla hizmet alır” dedi.GİRESUN EKSPRES

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri