GİRESUN'DA MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI

GİRESUN'DA MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI

GİRESUN'DA MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI
Giresun
G.Tarihi: 05.12.2018 19:23
1019 Okunma
0


GİRESUN'DA MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüzce Genel güvenliğe ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek amacıyla 22/11/2018 günü saat 14.30’da Çınarlar Polis Merkezi Toplantı Salonunda İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan TANIN’ın başkanlığında, Asayiş Şube Müdürü, Çınarlar Polis Merkezi Amiri ve TDP Şube Müdürlüğü personeli ile 12 mahalle muhtarının katıldığı huzur toplantısı düzenlenmiştir.
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan TANIN tarafından genel asayiş, düğünlerde silah kullanılmaması, trafik sorunları ve havai fişek kullanımı ile ilgili yaptığı genel bilgilendirmenin ardından mahalle muhtarlarınca iletilen ve doğrudan emniyet hizmetlerini ilgilendiren konularla ilgili bilgi verilmiş, muhtarlarca iletilen sorunlar ilgili Şube Müdürlüklerince değerlendirilmek üzere not alınmıştır. Diğer kurumları ilgilendiren hususlar ile ilgili olarak çözüm noktasında ilgili birimlerle koordinasyon yapılarak sorun ve şikayetlerin giderileceği anlatılmıştır.

GİRESUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri