GİRESUN'DA POLİSLERDE KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

GİRESUN'DA POLİSLERDE KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

GİRESUN'DA POLİSLERDE KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Giresun
G.Tarihi: 15.02.2019 10:57
902 Okunma
0


Giresun Emniyet Müdürlüğünde, Kızılay Giresun Şubesi için kan bağışı kampanyası düzenlendi. Emniyet müdürlüğünde gerçekleştirilen kampanyaya müdürlükte görevli personel katıldı.

Giresun Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklamada:

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Her yıl yüzlerce insanımızı hastalık ya da kaza sonrası kan bulamadıkları için kaybediyoruz. Bu hayati sıvıyı elde etmenin tek yolu da şimdilik kan bağışından geçmektedir. Bu yüzden kan bağışlamak, hayat kurtarmakla eş değerdir. Ülkemizde yıllık kan bağışı oranı nüfusun yüzde 2’si kadardır. 
Kan bağışı birçok hastalığa iyi gelmekle birlikte en büyük faydası psikolojiktir. Kan vererek hiç tanımadığınız birilerine yardım etmek onurlu bir davranıştır. Yapılan bağışlar sayesinde birinin veya birilerinin hayatını kurtarma düşüncesi paha biçilemezdir. 
Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri AKTAŞ, Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve gönüllülük esasına göre personellerin katılım sağladığı “Kan Bağışı Kampanyası” 08/02/2019 Cuma günü Emniyet Müdürlüğü giriş katında gerçekleşti. Emniyet personelinin yoğun ilgi gösterdiği kampanya kapsamında bir günde 65 ünite kan bağışı alındı. 
İl Emniyet Müdürü Fahri AKTAŞ, “Emniyet Müdürlüğü olarak bilinçlendirmeyi artırmak ve insanlara örnek olmak amacıyla yola çıktığımız gönüllü kan bağışı kampanyası ile Türk Kızılay’ını destekliyor ve yapılan bağışlar sayesinde birinin veya birilerinin hayatını kurtarma düşüncesi bizleri gururlandırıyor. Son olarak Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA öncülüğünde geçen hafta başlatılan “Kurumsal Kan Bağışı Kampanyası” na Giresun Polisi olarak bizler de katkı ve destekte bulunmak üzere bu faaliyeti başlattık. Meslektaşlarımıza yönelik, Türk Kızılay’ı ile birlikte sağlık alanındaki en yaşamsal ihtiyaçlarından biri olan kan bağışıyla ilgili bir kampanya başlattık. Türk Kızılay’ının yürütmüş olduğu en önemli hizmetlerden birisi olan kan bağışı konusundaki hassasiyetleri için kendilerine çok teşekkür ediyor, meslektaşlarımı da böyle sosyal ve toplumsal hassasiyetle ilgili bir kampanyaya verdikleri destekten dolayı kutluyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı Türk Kızılay’ı tarafından ülke çapında yürütülen kan bağışı kampanyalarına katılmaya davet ettiklerini” dile getirmişlerdir.

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri