GİRESUN'DA TEFECİ OPERASYONU

GİRESUN'DA TEFECİ OPERASYONU

GİRESUN'DA TEFECİ OPERASYONU
Giresun
G.Tarihi: 04.05.2019 10:56
2028 Okunma
0
Giresun Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;
TEFECİLİK
29.04.2019
           Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce tefecilik suçuna yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;
         24.04.2019 günü sat 06:00 sıralarında yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında Giresun İl Merkezinde toplam 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheli şahısların ikamet adreslerinde, iş yerlerinde ve tespit edilen araçlarında yapılan aramalar neticesinde tefecilik suçu ile bağlantısı olabileceği değerlendirilen çok sayıda belge ve doküman, ele geçirilerek ilgili karar doğrultusunda el konulmuştur.
Gözaltına alınan T.S., E.S., D.Y. ve S.Ç. isimli 4 şüpheli Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 26.04.2019  günü Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkartılmış olup şüphelilerden, T.S. ve E.S. isimli şahıslar sevk edilmiş oldukları mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevine Teslim edilmişlerdir. Şüphelilerden S.Ç. isimli şahıs hakkında Adli Kontrol Kararı uygulanmış D.Y. isimli şüpheli Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılmıştır.
                                                                  
                                                                             GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri