GİRESUN'DA TERÖRE TEPKİ

GİRESUN'DA TERÖRE TEPKİ

GİRESUN'DA TERÖRE TEPKİ
Giresun
G.Tarihi: 09.07.2016 08:00
2141 Okunma
0
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı Giresun’da siyasetçiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve akademisyenler tarafından kınandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Cevdet Coşkun, Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, SP İl Başkanı Ömer Öztürk hain terör saldırısını kınadı.
Giresun Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısından duyulan üzüntü belirtildi.
Açıklamada, terör örgütlerinin, geçmişten süregelen bu tür alçakça saldırılarla hain emellerine asla ulaşamayacakları vurgulanarak, "Buna inancımız tamdır. Biliyoruz ki milletimiz birlik ve beraberliğiyle bu tür saldırılara en iyi cevabı verecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz." ifadesine yer verildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri