GİRESUN'DA TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

GİRESUN'DA TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

GİRESUN'DA TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Giresun
G.Tarihi: 10.02.2019 16:10
1070 Okunma
0
GİRESUN'DA TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Giresun Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada:

Ülkemizin büyük bir kısmında etkisini gösteren olumsuz hava koşulları trafik güvenliğini olumsuz yönde etkilemekte, özellikle yol güzergâhlarında meydana gelen buzlanma ve görüş mesafesinin kısılması gibi çeşitli olumsuzluklar, trafik kazalarına sebebiyet vermektedir. Bu durumun yaratacağı risklere yönelik gerekli tedbirleri almak ve olası can ve mal kayıplarına önüne geçmek amacıyla;
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI’nın koordinesinde Vali Yardımcısı Recep UZAL ve İl Emniyet Müdürü Fahri AKTAŞ ’ın katılımında 29.01.2019 günü saat:10.00’ da yapılan toplantıda; 
İlimizde bulunan öncelikle uzun yol kullanıcısı yolcu ve yük taşıyan araçların yol ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla firma sahipleri/yetkilileri veya temsilcilerinin valilik toplantı salonunda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ferda YILMAZ tarafından toplantıya katılanlara kış şartlarına uygun araç kullanılması, Hız ihlali yapmamaları, otobüslerde her koltukta yolculara emniyet kemeri taktırmaları, şoförlerin uykusu yorgun olarak araç kullanmamaları, mevzuatın öngördüğü sayıda şoförün araçta bulunması, araçlarda yakıt olarak 10 numara yağ kullanılmaması konularında bilgilendirmeler yapılarak gerek terminal çıkışlarında gerekse güzergâhlarda denetimlerin daha sık ve etkin bir şekilde yapılacağı konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır.
Kazaların önlenmesine yönelik olarak gerek terminallerde, gerekse güzergâhlarda yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde denetimlerimiz etkin bir şekilde devam edecektir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Giresun Emniyet Müdürlüğü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri