​GİRESUN'DA YENİ YIL EMNİYET TEDBİRLERİ...

​GİRESUN'DA YENİ YIL EMNİYET TEDBİRLERİ...

​GİRESUN'DA YENİ YIL EMNİYET TEDBİRLERİ...
Giresun
G.Tarihi: 13.01.2023 07:25
464 Okunma
0
GİRESUN'DA YENİ YIL EMNİYET TEDBİRLERİ...
Giresun İl Emniyet Müdürlüğümüzce, 31 Aralık 2022 gecesi yeni yıla girilmesi münasebetiyle kamu düzeni ve güvenliğinin muhafazası amacıyla sorumluluk alanımızda güvenlik ve trafik tedbirleri alınması yönünde gerekli hazırlık ve planlamalar yapılmıştır.
 Bu bağlamda; vatandaşlarımızın yeni yıla daha huzurlu ve güvenli bir şekilde girmelerini temin amacıyla, özellikle vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunması beklenen, Şehirlerarası Otogar, Atatürk Parkı, Debboy Mevkii, Gazi Caddesi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Cumhuriyet Parkı, Keşap Durağı, Giresun Kalesi, Botanik Park, Tabaklar Geçidi Mevki, Yeniyol Mevki, Teyyaredüzü ve Plajlar Bölgesi ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde toplamda 505 personel; 
 İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz / Amirliklerimizce de yılbaşı dolayısıyla gerekli Emniyet tedbirleri planlanmış ve uygulanmak üzere toplam 445 personel görevlendirilmiş olup il geneli polis sorumluluk alanlarında toplam 950 personel görevlendirilmesi yapılmıştır. 
 Her zaman olduğu gibi halkın huzuru ve güven ortamını bozacak kişilerin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına bildirilmesini bekliyor, halkımızın huzur ve güven ortamında yılbaşını geçirmelerini sağlamak için gece ve gündüz daima vatandaşımızın hizmetinde olan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü olarak, hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyoruz. 
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri