GİRESUNHABER - AKSU VE TEYYAREDÜZÜ’NE DOĞALGAZ

GİRESUNHABER - AKSU VE TEYYAREDÜZÜ’NE DOĞALGAZ

GİRESUNHABER - AKSU VE TEYYAREDÜZÜ’NE DOĞALGAZ
Giresun
G.Tarihi: 25.09.2016 12:24
2568 Okunma
0
GİRESUN HABERLERİ - ​AKSU VE TEYYAREDÜZÜ’NE DOĞALGAZ

Giresun’da doğalgaz hatlarının yaygınlaşması için çalıştıklarını belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Aksa Genel Müdürü, Bölge Müdürü ve İl Müdürü İle yaptığı görüşmeden sonra yaptığı açıklamada Teyyaredüzü ve Aksu Mahallelerinde doğalgaz çalışmalarına önümüzdeki hafta başlanacağını bildirdi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ile toplantı yaparak Giresun’un iki büyük mahallesi Teyyaredüzü ve Aksu’da çalışmaların başlayacağına dikkat çekti.
Başkan Aksu, AKSA ile yaptıkları görüşmeler sonunda bu mahalleleri programa aldırdıklarını ifade ederek, “Doğalgaz çalışmalarında bizim ekiplerimizle koordineli çalışma yapılacak. Kazı yapılan bölgelerde tüm altyapı elden geçirilerek, çalışmaların kısa sürede tamamlanması sağlanacak” dedi.
Başkan Kerim Aksu, Giresun’da doğalgaz çalışmalarının yüklenici firmaların işi bırakmasından dolayı yavaş ilerlediğini, son yapılan toplantıda bu konuların AKSA yetkililerine iletilerek, yeni bir çalışma programı hazırladıklarını sözlerine ekledi.
Teyyaredüzü ve Aksu Mahallelerinde doğalgaz çalışmalarına önümüzdeki hafta başlanacağı, şehir merkezinde bazı bölgelerde çalışmaların devam ettiği açıklandı.
Kaynak:giresun belediyesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri