GİRESUNLU ESNAF FECİ KAZADA VEFAT ETTİ

GİRESUNLU ESNAF FECİ KAZADA VEFAT ETTİ

GİRESUNLU ESNAF FECİ KAZADA VEFAT ETTİ
Giresun
G.Tarihi: 12.04.2020 23:03
13854 Okunma
1


Giresun - Alucralı fırıncı esanafı İsmet Demirağ ve şoför Recep Yıldız tomruk yüklü kamyon'un devrilmesi sonucu vefat ettiler.

Kaza 05.04.2020 tarihinde saat 16.00 sıralarında Orhangazi-Yalova karayolu Soğucak kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Recep Yıldız idaresindeki 28 AAE 508 plakalı tomruk yüklü kamyon, Orhangazi’den Yalova istikametine seyir halindeyken Soğucak köyü kavşağında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürüklenen kamyonun kasasındaki tomruklar yola saçıldı. Tomruklar tarafından da ezilen kamyonun kupa kısmında yer alan sürücü Recep Yıldız ile birlikte kamyonda bulunan İsmet Demirağ sıkışarak can verdi.

Kamyon içinde sıkışan sürücü Recep Yıldız ile İsmet Demirağ'ın cesetleri itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu araç içinden çıkarıldı. Hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yola saçılan tomruklar görevliler tarafından yoldan kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Alucra'da şahsına münhasır renkli bir kişiliği olan ve herkesce de sevilen, İlçe eşrafından merhum Yılmaz Demirağ'ın oğlu İsmet Demirağ'ın ani vefatı tüm ilçede büyük üzüntü yarattı.

merhuma Yıldız ve Demirağa'ya Allah'dan Rahmet,ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. KAYNAK:tunagazete.com alucrahaber.com








 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri