GİRESUNLU OSMAN AĞA VEFATININ 97 YILINDA...

GİRESUN OSMAN AĞA VEFAT,GİRESUN OSMAN AĞA,GİRESUN TOPAL OSMAN,GİRESUNGUNDEM,GİRESUNGAZETE,GİRESUN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ

GİRESUNLU OSMAN AĞA VEFATININ 97 YILINDA...
Giresun
G.Tarihi: 10.04.2020 02:31
2934 Okunma
0
Kurtuluş Savaşı Kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muhafız Alayı Komutanı 47. Giresun Gönüllü Alay Komutanı, Giresun Belediyesi Eski Başkanı Milis Yarbay Osman Ağa’yı ebediyete intikal edişinin 97. yıldönümünde saygı şükran,dua ve minnetle andık.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da Osman Ağa ailesinden İ. Cem Feridunoğlu ile birlikte Kale’deki mezarı ziyaret ederek, dua okudu.

Başkan Şenlikoğlu, Osman Ağa ve onun gibi vatanına hizmet eden bütün vatan evlatlarının kıymetinin bugünlerde daha da iyi anlaşıldığını belirterek; ’‘Milleti, vatanı için sorumluluk alan kişiler arasında en önde gelenlerinden birisi Osman Ağa’ mızdır. Kendisinin koltuğunda oturmaktan onur duyuyorum. Bu toprak adına şehit düşmüş Osman Ağa ve kahraman dedelerimiz bizlerin onur madalyalarıdır. Millet yoluyla canıyla ve malıyla bedel ödeyen Osman Ağa ve toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun. ‘’ dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri