GİRESUN'LU ŞEHİT EBEDİ ALEME UĞURLANDI

GİRESUN'LU ŞEHİT EBEDİ ALEME UĞURLANDI

GİRESUN'LU ŞEHİT EBEDİ ALEME UĞURLANDI
Giresun
G.Tarihi: 24.06.2016 05:31
6636 Okunma
0
TÜRKMEN DAĞINDA ŞEHİT DÜŞEN GİRESUN'LU HAKAN GÖKÇE TOPRAĞA VERİLDİ
Türkmen Dağında Esed güçleri tarafından Müslümanlara yapılan saldırıda şehit düşen Hakan Gökçe'nin cenazesi Giresun Şebinkarahisar ilçesi baltaşı köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
 Amca Kaya Özyıldırım ve Hala Aysel Özyıldırım 6 aydır Türkmen Dağı'nda gönüllü olarak görev yaptığını yaşanan çatışmadan sonra şehit düşen evladımızı 5. günde cenazesini teslim aldıklarını 6. günde toprağa verildiğini belirttiler.
Cenazede Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, İl Genel Meclis Üyesi Uğur Eraslan ve Yakup Özacar katıldılar. Katılımın yoğun olduğu cenaze namazı İlçe Müftüsü İsa Yaykın tarafından kıldırıldı.
Esed güçleriyle çatışan 8 arkadaşı Türkmen Dağı'ndan cenaze ile birlikte gelerek Hakan Gökçe'yi yalnız bırakmayarak  son yolculuğuna tüm sevenleriyle birlikte uğurladılar.
"O Hak yolunda şehit olmak istiyordu" dediler.
03/03/1989 Şebinkarahisar doğumlu Hakan Gökçe, 14 yaşında baba ve annesini kaybettikten sonra erkek kardeşi ile birlikte İstanbul da halası Aysel Gökçe ile yaşamış ve bekardı.



Haber: Gülsen Akyol Mutlu - Şebinmedya
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri