GİRESUNLU VEKİL'DEN HEMŞERİLERİNE ZİYARET

HASAN TURAN ALMANYA’DA GİRESUNLULARI ZİYARET ETTİ

GİRESUNLU VEKİL'DEN HEMŞERİLERİNE ZİYARET
Giresun
G.Tarihi: 21.04.2018 13:01
1273 Okunma
0

HASAN TURAN ALMANYA’DA GİRESUNLULARI ZİYARET ETTİ


Aslen Giresunlu olan ve İstanbul Milletvekili seçilen Hasan Turan Ak Parti Avrupa örgütlemesi UETD adına görevli gittiği Baden Wüttenberg Bölgesinde yaşayan Giresunluları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Daha önce gazetemiz tarafından haberi yapılan engelli eşi ve torununa bakan Almanya’da yaşayan Giresunlu hemşerimiz Naim Öztürk’ü evinde ziyaret eden İstanbul Milletvekili Hasan Turan aile ile yakından ilgilenerek yapılabilecekler konusunda ayrıntılı bilgi aldı.

İstanbul Milletvekili Hasan Turan’a bu ziyareti sırasında Giresunlu fedakar babayı ilk defa kamu oyu ile tanıştıran Karadeniz Giresunlular Bw Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Öksüz ve yönetici arkadaşları yalnız bırakmadılar.

İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın ziyareti dolayısı ile kısa bir konuşma yapan Naim Öztürk ” Bundan seneler önceydi kızım ölünce 3 yaşındaki engelli erkek torunumu Almanya’ya getirmek zorunda kaldım, Babası işsiz olduğu için bakım evine vereceklerdi devlet yerini bile hazırlamıştı ben buna razı olmadım. Eşim o zaman sağlıklı idi birlikte bakmaya karar verdik. Kısa müddet Alman devleti engelli torunumu bir Alman ailenin yanına yerleştirince çok zor günler geçirdik hatta Engelli Torunumu geri almak için Alman Vatandaşı olmak zorunda kaldım, bir gün bütün evrakları dolaştırdım gene bir engel çıkınca vatandaşlık müdürü bana sana çıkış yolu göstereceğim kabul edecek misin? diye sorunca eğer bu binanın üstünden kendini at bile deseniz onu bile yapacağım dedim. O günlerden bu yana en duygulu anlarımı yaşıyorum, Bizleri Türkiye’den gelerek ziyaret eden değerli milletvekilimiz Hasan Turan bey ve Karadeniz Giresunlular Derneğinin başta başkanı Cevat Öksüz olmak üzere, evimize gelerek bizleri onurlandıran herkese çokteşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise ” Böyle fedakâr bir hemşerimle Almanya’da beraber olmak bana hem gurur hem de ayrıca onur verdi gerçekten çok büyük bir fedakarlık örneği gösteren Naim amcamızdan Allah razı olsun. Başka bir ülkede yaşıyor olmasına ve devletin bakım hizmeti verecek olmasına rağmen hem engelli eşi hem de torununa tek başına bakmak oldukça zor bir karar olsa gerek Allah kolaylık versin bizde elimizden geleni yapma sözü verdik. Allah muvaffakiyetler nasip etsin inşallah” dedi.ETHEM BAKAR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri