GİRESUNLULAR BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Giresunluların Büyük İftar Buluşması

GİRESUNLULAR BİRLİKTE İFTAR AÇTI
Giresun
G.Tarihi: 23.06.2017 09:59
1673 Okunma
0

Giresun Federasyonunun düzenlemiş olduğu geleneksel iftar programı Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

Bağcılar Belediyesinin destek verdiği iftar programına Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Bağcılar Belediyesi Başkan yardımcısı Ali Aydın, Ankara Giresunlular Platformu Başkanı Ahmet Temür, Esenler Belediyesi meclis üyesi Musa Ada, Giresun Federasyonu kurucu Başkanı Halil Kütük, İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) Başkanı Arif Dede, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Alucra Vakfı Gençlik Kolları, Marmara Çotanaklar Grubu Başkanı Mutlu Kahraman, sanatçılar Nesli ve Oktay Sevinç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sağlık çalışanları, federasyon gençlik ve kadın kolları, iş adamları ve davetliler katıldı.

İftar program öncesinde kısa bir konuşma yapan Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, hemşerileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, destek veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve ekibine teşekkür etti. Başkan Kuğu Beyoğlu ve Üsküdar’da yapılan iftar programından sonra Bağcılar’da sonlandırılan iftar programına katılan tüm hemşerilerine teşekkür ederek bayramda memlekette buluşmak dileği ile davetlilerin Ramazan Bayramını kutladı.

Büyük Giresun Buluşması...

Afyon Giresunlu Şehitleri Anma Programının 26-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşeceğini belirten Başkan Kuğu, "büyük Giresun buluşmasında 10.000 hemşerimizle inşallah orada olacağız" dedi.

Programda, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak ve Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Aydın günün anlam ve önemini belirten bir selamlama konuşma yaparak tüm davetlilerin Ramazan şerifini ve yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ettiler.

Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Doğanlar Köyünde bulunan ve her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği ve çok geniş katılımlarla düzenlenen Giresunlular Şehitliği Ziyaret Programının 26-27 Ağustos tarihinde gerçekleşeceğini ve anma programı için bütün hazırlıkların yapıldığını, bir Giresun Konağının inşa edildiğini ve Giresunlu hemşerilerimizi orada ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyleyerek “ Şehitlerimizin hatıralarına daima sahip çıkacağız’’ dedi.

Fındık Evinde Buluşma

Protokol ve davetliler, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu daveti ile yakın zamanda faaliyete geçen Giresun Federasyonuna ait Giresun konağı mimarisi ile inşa edilen Fındık evinde buluşarak sohbet ettiler ve Federasyon binasını gezerek katkı sağlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ile Giresun Federasyonu yönetim kurulunu tebrik ettiler.

Sadi Toygar
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri