GİRESUNSPOR, SAHASINDA HEZİMETE UĞRADI:1-5

GİRESUNSPOR, SAHASINDA HEZİMETE UĞRADI:1-5

GİRESUNSPOR, SAHASINDA HEZİMETE UĞRADI:1-5
Giresun
G.Tarihi: 07.12.2018 00:48
1015 Okunma
0


Ligin 14’ncü haftasında evinde Gazişehir Gaziantep’i ağırlayan Yeşil-Beyazlılar, seyircisi önünde şok bir yenilgi alarak, taraftarlarını sükutu hayale uğrattı..!

Spor Toto 1. Ligde 14’ncü haftada sahasında Gazişehir Gaziantep’i ağırlayan Giresunspor, seyircisi önünde hezimete uğrarken, taraftarlarını da üzüntüye boğdu. Bu şok yenilgiyle üst sıralardan kopan ve 17 puanda kalan Yeşil-Beyazlı ekipte kongre süreci beklenmeye başlanırken; Başkan Mustafa Bozbağ’ın nasıl bir rota çizeceği henüz bilinmiyor.

Maça gelecek olursak, az bir seyirci kitlesi önünde oynanan mücadelenin daha 3’ncü dakikasında Del Vale’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip, futbol olarak Giresunspor’u sürklase ederken; gol yollarında Abiola’nın etkisiz kalışı, Gaziantep’in ekmeğine yağ sürdü. İlk yarıda 20, 29 ve 36’ncı dakikalarda yakaladığı mutlak gollük pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz, soyunma odasına yenik girerken; ikinci yarıda tam bir hezimet yaşadık.

Karşılaşmanın 52’nci dakikasında Abiola’nın penaltı golüyle beraberliği yakalayan Giresunspor, bu golden 5 dakika sonra kalesinde ikinci golü gördü ve Del Vale, golcülüğünü göstererek, kaleci Kayacan’dan dönen topu ağlarımıza gönderdi: 1-2. Gaziantep’te 72’de sahaya alınan Kerim Avcı, 80’nci dakikada skoru 3-1’e getiren golü atarken; iyice gardı düşen ekibimizde 85’nci dakikada Uğur, gördüğü ikinci sarı kart sonrasında saha dışı kaldı. Bu avantajı fırsata çeviren konuk ekip, 87’nci dakikada Jefferson’la skoru 4-1 yaptı. İyice dağılan ev sahibi ekip, 90+2’de Kerim Avcı’dan bir gol daha yedi ve skor 5-1 oldu. Sahasında hezimete uğrayan ve Gaziantep’e 5-1 mağlup olan Giresunspor, 15’nci haftada Adana deplasmanında Demirspor’un konuğu olacak. Bu karşılaşma 10 Aralık Pazartesi günü saat 19’da başlayacak. Bakalım Adana’da ne yapacağız? Takımda moraller alt-üst, yönetim ise kongre hazırlığında. Allah yardımcımız olsun..! Öte yandan, Giresunspor 6 Aralık Perşembe günü İstanbul’da Fenerbahçe ile Türkiye Ziraat Kupası 5’nci tur ilk maçını yapacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri