GRÜ'DE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

GRÜ FOTOĞRAF SANATI TOPLULUĞUNUN DÜZENLEDİĞİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI Giresun Üniversitesi Fotoğraf Sanatı Topluluğu tarafından düzenlenen ve Giresun Gezgin... GRÜ FOTOĞRAF SANATI TOPLULUĞUNUN DÜZENLEDİĞİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

GRÜ'DE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
Giresun
G.Tarihi: 14.12.2017 02:05
1529 Okunma
0
GRÜ Fotoğraf Sanatı Topluluğunun Düzenlediği Fotoğraf Sergisi Açıldı
Giresun Üniversitesi Fotoğraf Sanatı Topluluğu tarafından düzenlenen ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Kümbet Yaylası – Koç Kayası Tabiat Parkı Foto Marotonu” yarışmasında ödül alan fotoğrafların yer aldığı Fotoğraf Sergisi, 06 Aralık 2017 Çarşamba günü düzenlenen açılış töreni ile fotoğraf meraklılarının beğenisine sunuldu.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu’nun katılımıyla Güre Yerleşkesi Rektörlük Fuaye Salonunda gerçekleşen tören öncesi söz alan Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Yunus Türkşad Yegin, büyük önem atfettikleri bu serginin gerçekleşmesinde kendilerine verdikleri destekten ötürü Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teşekkür etti. Türkiye’nin yedi ikliminden 120 fotoğrafçının katılımıyla düzenlenen fotomaraton sonrası dereceye giren fotoğrafları Üniversitede, bu sanata gönül vermiş veya merakı olan herkese ulaştırmak istediklerini belirten Yeğin, etkinlikle büyük katkısı bulunan bir diğer Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Ali Zafer Dalar ve Topluluk Başkanı Ömer Karataş’a da teşekkürlerini sundu.
 
Sanatın, bir üniversite için olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Serkan Soylu, fotoğrafçılığın diğer sanat alanlarında olduğu gibi çok zahmetli bir uğraş olduğunu, çekilen fotoğrafların kimi zaman tarihi bir belge taşıdığını belirterek, Kümbet Yaylası ve Koç Kayası Tabiat Parkı temasıyla düzenlenen serginin bunun güzel bir örneğini teşkil ettiğini söyledi. Üniversite olarak toplulukların yaptıkları bu ve benzeri güzel çalışmalara her zaman katkı sağlamaya hazır olduklarını belirten Sayın Soylu, etkinliği düzenleyen Fotoğraf Sanatı Topluluğuna, GEZFOD Başkanı Fatih Mehmet Gök’e ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban’a teşekkür etti.
 
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından sergiyi gezen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Serkan Soylu, Prof. Dr. Yalçın Tepe, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Aysun Türkmen, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve diğer davetliler, Öğr. Gör. Yunus Türkşad Yegin ve Mehmet Fatih Gök’ten fotoğraflar hakkında bilgi aldılar.
 
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri