HELAL OLSUN SANA KAYMAKAM ATAK

HELAL OLSUN SANA KAYMAKAM ATAK

HELAL OLSUN SANA KAYMAKAM ATAK
Giresun
G.Tarihi: 14.03.2018 01:07
1914 Okunma
0
HELAL OLSUN SANA KAYMAKAM ATAK
GİRESUN-Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak başkanlığında organize edilen '08 Mart Dünya Kadınlar Günü Program Yemeği' Ordu Boztepe de kutlandı.
Programa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sonay Çatal, Toplum Sağlığı Merkezi Başkan Vekili Özlem Güler, Vakıf Personelleri ile İlçemiz Köy ve Mahallelerinde ikamet eden çok sayıda cefakâr kadınımız katıldı.
Piraziz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  tarafından hazırlanan etkinlikte Piraziz'li Kadınlarımız Ordu Boztepe'ye teleferik ile çıkarıldı. Yemek programına en yaşlı kadınımız Safinaz KARAKILIÇ tarafından kesilen pasta ile başlandı.
Kaymakam Atak, kadınlarımızın programa katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek programın hazırlanmasında emeği geçen Vakıf Müdürü ve Vakıf Personellerine teşekkürlerini iletti.
 Programın sonunda ise yüreği sınırsız sevgi, sabır ve şefkat dolu olan nadide kadınlarımız mutluluklarını dile getirdi. Ardından ilçemize dönüldü ve kadınlarımız gülen yüzleriyle evlerine uğurlandı.
Haber kaynak:pirazizses
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri