‘İKTİDAR UĞRUNA İFTİRA ATMAKTAN BIKMAZLAR

‘İKTİDAR UĞRUNA İFTİRA ATMAKTAN BIKMAZLAR

‘İKTİDAR UĞRUNA İFTİRA ATMAKTAN BIKMAZLAR
Giresun
G.Tarihi: 30.07.2022 09:52
524 Okunma
0
‘İKTİDAR UĞRUNA İFTİRA ATMAKTAN BIKMAZLAR’
 AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, geçtiğimiz günlerde CHP Giresun İl Başkanlığı tarafından yapılan ‘Ekonomide dibe vurduk’ sözlerine sert bir şekilde tepki gösterdi.
AK Parti’nin kurucu üyelerinden olduğunu, Giresun’da ise 40 yılı aşkın bir zamandır siyasetin içinde olduğunu belirten İl Başkanı Tatlı, “Malasef böyle talihsiz muhalefet haberlerine alıştık” dedi.
Başkan Tatlı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “CHP genel yapısı itibarıyla, olan olmayan her şeyi eleştiren, özellikle de araştırma yapmadan, bilgi sahibi olmadan, konunun uzmanlarına ulaşmadan ağzına geleni söyleyen, bilinçli veya bilinçsiz sadece yalan algılarla hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza korku salmaktan başka bir şey yapmıyor. Gerçekten muhalefet partisi iktidar olmak uğruna iftara ve yalan haberler piyasa sürmekten bıkmıyor. Tüm Türkiye anladı fakat bir tek onlar bu yalanların halkımıza geçmediğini anlayamadı”
Başkan Tatlı, açıklamasının devamında “Tüm dünyada enflasyon ve ekonomi sıkıntılarının var olduğunu kendileri de defalarca dile getirmişken, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu durumu en alt seviyeye getirebilmek için gece gündüz çalışan AK Parti iktidarı ve kadrolarının, vatandaşlarımızın etkilenmemeleri için ne fedakarlıkla çalıştığını milletimiz görmektedir. Her hafta vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmemek için birçok açıklamalar ve kanunlar çıkarıyoruz. Aslında gündemi takip etmeyi başarabilseler bu gibi kötü, art niyetli ve talihsiz yorumlardan uzak kalacaklar. Ama ne yazık ki gündemi değil, ancak bizim yaptığımız icraatları eleştirmeyi tercih ediyorlar. Cumhuriyet tarihi boyunca AK Parti iktidarları son 20 yılda ülkemize çağ atlatmıştır. Biz geçmişimizi unutmadık Elhamdüllillah… Neler yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz. AK Parti ile birlikte ülkemize bolluk, bereket geldiğini muhalefet üyelerinin de kabul ettiğini hepimiz biliyoruz. Keşke bize plan projelerle gelmeyi başarabilselerde bizde samimiyetlerine güvenebilsek ama yıllardan beri göremedik görememeye de devam edeceğiz diye düşünüyorum. Herkes emin olsun ki bu zorlu süreçten yine halkımızın sevgisi ve desteğini eksik etmediği Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’la ve AK Parti iktidarıyla çıkabileceğiz. Bilgi ve tecrübelerimizle Büyük Türkiye Yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerin kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri