İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI İFTARDA..

İmam Hatipliler İftarda Buluştu

İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI İFTARDA..
Giresun
G.Tarihi: 14.06.2018 11:20
1293 Okunma
0
İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU
Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Vakfı’nın İBB Florya Sosyal Tesislerinde düzenlediği iftar büyük bir katılımla yapıldı. İftar GİMEV üyeleri ile ailelerinin bir araya gelmesine vesile oldu.

24 Haziran seçimlerinin de etkisiyle siyasilerin de rağbet ettiği İftara Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve Halis Dalkılıç ile Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ile vakıf kurucusu Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahattin Kayas da katılarak birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için çok önemli olduğunu vurgulayarak imam hatip neslinin seçimlerde gereğini yerine getireceğinden kuşku duymadıklarını belirttiler.
İftar sonrası Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Maraş yaptığı konuşmada yapılan faaliyetlerden bahsederek “Biz her ayın ilk Pazar günleri bir araya gelerek konusunda uzman kişilerle kahvaltı sonrası sohbet yapmaya devam ediyoruz. Bunun yanında önceki yıllarda satın almış olduğumuz arsamıza bir külliye projesi yaptık ruhsat aşamasına da geldik. Herhalde bir iki gün içinde ruhsat elimizde olacak. Bunun yapımı için sizleri tek tek rahatsız edeceğiz. Bir an önce inşaata başlayıp en kısa zamanda bitirmek istiyoruz” dedi. Maraş katılımcılara da teşekkür ederek “bu akşam bizim davetimize katılarak bizleri memnun ettiniz” dedi.
 Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Cüneyt Toraman da bir teşekkür konuşması yaptı. İftara Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve Halis Dalkılıç, Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahattin Kayas Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu, Giresun Medya Platformu Başkan Vekili İbrahim Balcıoğlu, Harşit Federasyonu Başkanı Temel Bilecen, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Alim, Ak Parti Eyüp İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, İstanbul İktisatçılar Derneği (İKDER) Başkanı Hüseyin Usta ile STK başkan ve yöneticileri katıldı.
Haber: İbrahim Balcıoğlu
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri