İMAMOĞLU, CHP ÖRGÜTLERİNİ GEZDİ

İMAMOĞLU, CHP ÖRGÜTLERİNİ GEZDİ

İMAMOĞLU, CHP ÖRGÜTLERİNİ GEZDİ
Giresun
G.Tarihi: 15.08.2017 17:58
1540 Okunma
0
İMAMOĞLU, CHP ÖRGÜTLERİNİ GEZDİ 
İstanbul’un Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yurt gezilerini sürdürüyor. Akçaabatlı olan İmamoğlu, fırsat buldukça yurdun çeşitli yerlerine yaptığı gezilerinin çoğunu Karadeniz Bölgesi’ne gerçekleştiriyor. 
Bölgeye yaptığı ziyaretler ile ilgili bilgi veren İmamoğlu,”İstanbul’da ülkemizin her yerinden insan yaşıyor dolaysıyla Beylikdüzü’nde de ülkemizin her yerinden olan insanlarımız var. Ben fırsat buldukça çeşitli illere gezilerde bulunuyorum. Bu bir siyasi gezi değildir. Sadece partililer ile değil, her kesimden vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Mesela bu gezimiz esnasında Köprübaşı’na uğradık. Burada bir proje ile ilgili çalışmamız var.
Bu gezimizi ağırlıklı olarak Giresun ve Ordu illerine ayırdık. İl ve ilçe teşkilatları ile ve vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Bu tür gezilerimiz devam edecektir” dedi.
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ile birlikte Giresun’un bazı ilçeleri ile il merkezinde partililer ve vatandaşlar ile bir araya gelen İmamoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Eynesil CHP İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gezisini değerlendirerek,”Başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. 
Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başkanımız ile diyalogumuz artarak devam edecektir“dedi. 
Görele CHP İlçe Başkanı Osman Yılmaz Arslan ise,“Beylikdüzü İlçesinin CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Karadeniz gezisi esnasında Görele İlçemizde de bir ziyaretlerde bulundu. İstanbul’a gittiğimizde görüştüğümüz Başkanımızın Görele’de akrabaları bulunuyor. Daylı Köyünde İmamoğlu ve Öner soyadında olan akrabalarını ziyaret eden Başkan İmamoğlu, kemençe sanatçısı Katip Şadi’yi de ziyaret ederek sohbet etme imkanı buldu.”dedi. Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri