KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLERİNE VEFA

KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLERİNE VEFA

KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLERİNE VEFA
Giresun
G.Tarihi: 01.12.2016 10:22
2135 Okunma
2
KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLERİNE VEFA
Giresun Kadastro Müdürlüğü Emekliler için vefa ve dayanışma etkinliği düzenledi. 
Birincisini düzenlemiş olduğu çok sayıda emeklinin de katıldığı Emekliler Günü etkinliğinde emek gücünün önemine vurgu yapılarak sohbet edildi.
 Sohbet de Emeklilere geçmişte yaptıkları Kadastro çalışmalarının günümüz teknolojisinde nasıl ilerlediği ve teknolojinin geçmişte büyük güçlüklerle yapılan arazi çalışmalarının günümüz teknolojisinde ne kadar kolaylaştığı konuşuldu. 
Ayrıca tek tek söz alan emekliler iş hayatı boyunca yaşadıkları ilginç anılarını anlatırken sesi güzel olan emeklilerimizde musikilerle sohbete ayrı bir keyif kattılar.
Giresun Kadastro Müdürü Muhammet AKYAZI da yaptığı konuşmada “Emeklilerimizle bu çatı altında toplanmış olmak, paylaşmak, vakti değerli geçirmek çok önemli. . Bu hoş sohbetlerinden anladık ki  Emekli büyüklerimizin yaşam birikimlerine ve tecrübelerine her zaman değer verilmelidir.” diye konuştu
Kadastro Müdürümüz Muhammet AKYAZI  emekliye ayrılan büyüklere Devletimize, Kurumumuza ve Müdürlüğümüze vermiş oldukları hizmetler adına teşekkür ederek katılım belgesi takdim etti ve yeni hayatlarında kendilerine başarılar diledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Muhammet AKYAZI6 yıl önce
giresun iline hizmet etmiş tapu kadastro camiasının emekli personellerine giresun kadastro müdürlüğü bünyesinde toplayarak onlarla hoş bir sohbet betül şubelerinden istifade ederek güzel bir nostalji yaşama keyfini paylaştık giresun'da çalışmaktan büyük keyif ve onur duydum 2017 yılının atama dönemi ile ordu kadast kadastro müdürü olarak atandım inşallah ordu da güzel hizmetler aşkla zevkle yaparım allah hayırlı hizmetler nasip eder inşallah muhammed akyazı kadastro müdürü
Giresun kadastro müdürü olarak düzenlemiş olduğumuz emeklile6 yıl önce
giresun kadastro müdürü olarak düzenlemiş olduğumuz bu güzel etkinliğe katılan ruslan emekli kurumumuz personellerine teşekkür ediyoruz onların tecrübelerinden ve emeklilik hayatlarından çalışan personelleri katkılarını gösterdikleri için her birini ayrı ayrı teşekkürler giresun kadastro müdürü muhammet akyazı

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri