Keşap Belediyesi Yıl Sonu Etkinliği Gezisi

Keşap Belediyesi Yıl Sonu Etkinliği Gezisi

Keşap Belediyesi Yıl Sonu Etkinliği Gezisi
Giresun
G.Tarihi: 12.05.2019 17:09
1030 Okunma
0
Keşap Belediyesi Yıl Sonu Etkinliği Gezisi 

Keşap Belediyesi, Giresun Üniversitesi Keşap Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilere yönelik yıl sonu etkinliği gezisi düzenledi.

 Belediye Başkanı Mehmet Emür, yaptığı açıklamada, ilçede yükseköğretimin gelişmesi için büyük çaba harcadıklarını söyledi.

Emür, öğrencilere her zaman destek olduklarına vurgu yaparak,”Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin taleplerini her zaman yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bundan sonra da aynı politikayı sürdüreceğiz.” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Keşap Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilere yönelik yıl sonu etkinliği gezisi düzenlediğini aktaran Emür, şunları ifade etti:

“Kardeşlerimiz bu yıl sonu için Rize Ayder Yaylasına gezi planladıklarını ilettiler.  Bizler gençlerimizin neler düşündüklerine önem veriyoruz. Sosyal faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerini sağlamak ve farklı kültürleri de görmelerini, tanımalarını istiyoruz. Onların projelerinde yer almak ve geleceğimiz olan gençlerimizi motive etmeyi sosyal belediyecilik anlayışının diğer bir parçası olarak görüyoruz. Çünkü Keşap bir eğitim şehri. Her zaman öğrencilerimizin gençlerimizin yanındayız.”

Gezi programına toplam 46 öğrenci katıldı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri