KIZILAY’IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

KIZILAY’IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

KIZILAY’IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Giresun
G.Tarihi: 14.10.2018 19:26
1313 Okunma
0

KIZILAY’IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Giresun Kızılay Şube Başkanı Murat Cansız beraberindekiler ile birlikte Giresun Müftülüğü ve Huzurevi’ni içeren bir dizi ziyaretlerde bulundular. 
Başkan Murat Cansız Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftülüğü düzeyinde ziyarette bulunduklarını, yaşlılar günü nedeniyle de huzurevindeki yaşlıları ziyaret ettiklerini belirtti. 
Cansız, “İlk ziyaretimizi huzurevine yaptık. Huzur evinde kalan yaşlıların bulundukları ortamı çok beğendik. Yaşlı bay ve bayanlar ile tek tek görüştük. Kendilerine karanfil takdim ederek hal hatır sorduk. Yaşam alanlarının güzel olması ve onların mutlu olduklarını görmek bizleri çok sevindirdi. Huzurevi müdürümüz ve personelinin sıcak ilgisini gördük. Huzurevinde gerçekten huzur var. Sağ olsunlar. İkinci ziyaretimizde ise Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü ve personelini makamlarında ziyaret ettik. Müftümüz bizleri makamında karşılayarak ikramlarda bulundular. Bizde kendilerine karınca kaderince karanfil ve bazı ufak hediyeler takdim ettik. Başta Müftümüz Sayın Muhittin Oral olmak üzere tüm diyanet çalışanların haftası kutlu olsun” dedi” 
Huzurevi Müdürü Ali Resuloğlu,”Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 76 kişi barınmaktadır. 25 kişi ise sıra beklemektedir. Buradaki misafirlerimize her yönüyle en üst düzeyde hizmet edilerek ihtiyaçları giderilmektedir. Kızılay olarak bu ziyaretinizden dolayı sizlere de teşekkür ederim” dedi.
Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral ise Kızılay’ın ülke çapında ve dünya çapında saygın bir kuruluş olduğunu belirterek,”Bizlerde din görevlileri olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu” 
Ziyaretlere Giresun Kızılay Başkanı Murat Cansız’ın yanı sıra Giresun Üniversitesi Türk Kızılayı Topluluğu Danışman Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Erişgin, Yağlıdere Şube Başkanı Hakan Umar ve gönüllü öğrenciler katıldı. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri