KÖYDES'den En Büyük Payı Giresun Aldı

KÖYDES'den En Büyük Payı Giresun Aldı

KÖYDES'den En Büyük Payı Giresun Aldı
Giresun
G.Tarihi: 10.01.2019 06:41
1214 Okunma
0


VALİ SARIFAKIOĞULLARI “52,9 MİLYON TL İLE İLİMİZ EN YÜKSEK PAYA SAHİP OLDU.”
 
Vali Sarıfakıoğulları, KÖYDES Projeleri hakkında yapılan çalışmalarla ilgili konuşmasında “Geçen yıl KÖYDES dahilinde 52,9 Milyon TL ile ilimiz, gelen en yüksek paya sahip oldu. Biz bunu 15 ilçe ve merkez ilçemizde paylaştırdık ve yine sizlere danışmak suretiyle bunları köylerimize pay ederek kullandık. Çok iyi güzel örnekler ortaya çıktı. Beton yol konusunda katkı sunan muhtarlarımız, vatandaş katkısıyla birim imalatın yapılmasına vesile oldular. Bu vesileyle bütün kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yılda aynı sistemi uygulayacağız. Özellikle grup yollarına ağırlık verme düşüncesi içerisindeyiz. Çünkü mahalle yolunu yapsak da ana arter yapılmadığı zaman vatandaş yine bozuk yoldan gitmek zorunda kalıyor. Bu yüzden önceliğimiz ana arterler, ana yollar, grup yolları.
 
Merkez ilçede 3 köy hariç bütün köylerimize ve bütün mahallelerimize gittim. Hepsinin problemlerini yerinde dinledim. İmkanlar dahilinde bu problemlere eğilip çözüme kavuşturmaya çalıştık. Sizlerle de bu toplantı vesilesiyle bir araya gelmek hasbihal olmak istedik. Sizlerin sıkıntılarınızı burada kayıt altına alıp bütçe dahilinde en kısa zamanda çözüme kavuşturmak istedik” ifadelerini kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri