LİSEDE MASKE ÜRETİM FAALİYETLERİ İNCELENDİ

TOSUNOĞLU, ZÜBEYDE HANIM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEKİ MASKE ÜRETİM FAALİYETLERİNİ İNCELEDİ

LİSEDE MASKE ÜRETİM FAALİYETLERİ İNCELENDİ
Giresun
G.Tarihi: 16.06.2020 09:57
3358 Okunma
0
GİRESUN-İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, koronavirüsle mücadele kapsamında okul atölyesinde yürütülen tek kullanımlık maske üretim çalışmalarını yerinde inceledi.

12 Haziran 2020 Cuma günü gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ile okul yöneticileri ve öğretmenler de hazır bulunurken, Okul Müdürü Hatice Çakır tarafından  Sayın Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu’na dikim atölyesi ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Sayın Müdürümüz Tosunoğlu incelemeleri sonrasında yaptığı değerlendirmede; Covid-19 salgınının başladığı günden itibaren eğitim camiası olarak mücadele çalışmalarına her türlü desteği verdiğimizin altını çizdi. Meslek öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gayretli ve özverili çalışmalarını büyük bir takdirle karşılıyorum. Üretim sürecinde emeği ve katkısı bulunan tüm yönetici, öğretmen ve personellerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri