MEMUR-SEN’DEN AFRİN İÇİN SAF TUTANLARA TEŞEKKÜR

MEMUR-SEN’DEN AFRİN İÇİN SAF TUTANLARA TEŞEKKÜR

MEMUR-SEN’DEN AFRİN İÇİN SAF TUTANLARA TEŞEKKÜR
Giresun
G.Tarihi: 03.03.2018 18:45
1200 Okunma
0

MEMUR-SEN’DEN AFRİN İÇİN SAF TUTANLARA TEŞEKKÜR

24 Şubat Cumartesi günü Giresun’da binlerce insanın katılımıyla gerçekleşen Mehmetçiğe destek, Şehitleri anma ve teröristleri kınama programına katılanlara Tertip Komitesi Başkanı MEMUR-SEN İl Temsilcisi Sami ŞİMŞEK teşekkür etti. ŞİMŞEK yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Zeytin Dalı Operasyonuyla Afrinde hain terör örgütlerine karşı kahramanlık destanları yazan Mehmetçiklerimize destek vermek, Ülkemizin bekası için canını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anmak, terör örgütleriyle sömürgeci emperyalist devletleri kınamak için MEMUR-SEN İl Temsilciliğimiz tarafından organize edilen yürüyüş ve anma programına katılan tüm katılımcılara Tertip Komitesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Söz konusu vatan olunca, tüm kesimlerle “Tek ses, tek yürek ve tek vücut” olup, omuz omuza, kol kola yürümek vatandaşlık görevimizdir. MEMUR-SEN İl Temsilciliği olarak, sorumluluğumuzun idrakiyle tertip komitemizle tüm kurum ve kuruluşlarımızı, siyasi partilerimizi, sivil toplum örgütlerimizle halkımızı programa davet ettik. Programa büyük duyarlılık göstererek, toplumun tüm kesimlerinin katılım sağlaması gönülleri fethetmiştir. Kurtuluş Savaşında düşmana ortalığı dar eden Giresun’lu 42. Ve 47. Gönüllü Alayların torunlarına da bu yakışırdı.

Binlerin katılımıyla gösterilen bu kardeşlik tablosu ülkemize, milletimize, Mehmetçiğimize büyük bir güç, hain terör örgütlerine ise korku salmıştır.

Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor, birlik ve beraberliğimize kast eden hain terör örgütlerini ve işbirlikçi emperyalist güçleri şiddet ve nefretle kınıyorum.

Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet ol
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri