Milletvekili Aydın’dan taziye ziyareti

Milletvekili Aydın’dan taziye ziyareti

Milletvekili Aydın’dan taziye ziyareti
Giresun
G.Tarihi: 28.07.2018 01:54
1765 Okunma
0


15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı Kuruldu

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Ülkemizde tüm İllerde aynı anda gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Giresun’da “15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” kuruldu.

13-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan program kapsamında kurulan “15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanına” ilk fidanlar İl Protokolü tarafından dikilip, Şehitlerimizin adlarının yazılı olduğu tabelalar fidanların yanına yerleştirildi, dualar edildi.

Fidan dikim töreninde konuşma yapan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları; “Bu gün burada 15 Temmuz Şehitlerimiz hatırası için fidan dikmek amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Biz eğer bu gök kubbe altında rahat bir şekilde yaşıyorsak, eğer yurdumuz işgal edilmemişse, bunu bu kahraman vatan evlatlarına borçluyuz. Allah onları doğuran analardan binlerce kez razı olsun, Allah mekanlarını cennet eylesin. Onların aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağız. Kahramanlarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesile ile her zaman olduğu gibi bu gün de İlimizin her köşesinde ağaçlandırma çalışmalarını yapan, İlimizi yeşillendiren Başta Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum, ellerine emeklerine sağlık. Bu gün burada dikeceğimiz fidanları gözümüz gibi koruyacağız, büyüteceğiz. Bu fidanlar bize çok derin anlamlar yüklüyor, ifade ediyor. Bu vesile ile Şehitlerimize tekrardan Yüce Allah’tan rahmet diliyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.

15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanına; 10 adet mavi ladin, 20 adet akçaağaç, 20 adet çınar, 20 adet palmiye, 30 adet zakkum, 20 adet atkestanesi, 20 adet batı ladini, 20 adet doğu ladini, 20 adet erik, 20 adet taflan, 20 adet kiraz ve 21 adet sedir fidanı dikildi

“Giresun Orman Bölge Müdürlüğü 15 Temmuz Çadırı”, etkinlikler kapsamında 3 gün boyunca Atatürk Meydanında kurulu kalacak olup, etkinliklere katılacak tüm vatandaşlara tanıtım materyali, ikramlar ve fidan dağıtımı gerçekleştirilecektir.

kaynak:​http://www.yildizhaber.com.tr/haber-milletvekili-aydin-dan-taziye-ziyareti-82725.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri