MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK,REFERANDUM SÜRECİNİ İYİ YÜRÜTMELİYİZ

Sabri Öztürk Referandum Sürecini İyi Yürütmeliyiz

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK,REFERANDUM SÜRECİNİ İYİ YÜRÜTMELİYİZ
Giresun
G.Tarihi: 16.01.2017 23:57
1253 Okunma
0
Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, partisinin Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında partililere seslendi.

“Türkiye, siyasi tarihinin en önemli reformunun arifesinde” diyen Öztürk, Türkiye’nin 100 yıldır tartıştığı, belki de aradığı sistemi revize etmek, halkın ihtiyaçlarına daha çok cevap verecek bir sistem getirmek üzere geçen hafta anayasa komisyonunda anayasa değişiklik taslağını kabul ettiklerini belirtti.

Söz konusu değişikliğini hafta da meclis genel kuruluna geleceğini ve genel kurulun 24 ocağa kadar gece gündüz çalışma kararı aldığını vurgulayan Öztürk, “inşallah Mhp’nin de desteğiyle 330’u bulacağız. Ondan sonra da halka sunulacak. İşte bizim teşkilatlarımız bunun öneminin o kadar farkında olmalı ki; referandum sürecini çok iyi yürütmeliyiz” dedi.

“CHP VE HDP KARA PROPAGANDA YAPIYOR”

Chp ve Hdp’nin yeni anayasa konusunda halkın kafasını karıştırmak için kara propaganda yaptığını belirten Sabri Öztürk, “neymiş demokrasi ortadan kalkacak, milletvekilliği sona erecek. Hiçbir milletvekili kendisini ortadan kaldıracak değişikliğe evet der mi ? Demez. Chp - Hdp kol kola vermiş, Türkiye’nin daha iyi yönetileceği, Türkiye’de istikrarın daha iyi olacağı bir sistemin gelmesini istemiyor. Bunu halka duru bir dille, inançla anlatacak sizlersiniz “ diye konuştu.

“CHP-HDP NEYE KARŞI ÇIKIYORSA ORADA HALKIN HAYRINA BİR ŞEY VARDIR”  

Bugün Başbakan ve Cumhurbaşkanın aynı siyasi gelenekten geldiği için bir sonun yaşanmadığını, yarın farklı anlayıştaki Başbakan ve Cumhurbaşkanın bir araya gelmesiyle sorun çıkabileceğini kaydeden Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk, olası bir sorunun düzeltilmesi ve sürekli değişmek zorunda kalmayan hükümetler için de yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu dile getirdi.

“Bu ülkede chp - hdp neye karşı çıkıyorsa bilin ki orada milletin hayrına bir iş var” diyen Sabri Öztürk, anayasa değişikliğine de milletin büyük çoğunluğunun destek vereceğine inandığını ve Ak Parti teşkilatlarının 14 ağustos 2001’den bu yanaki en büyük sınavının bu referandum olacağını” sözlerine ekledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri