MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
Giresun
G.Tarihi: 14.07.2018 21:35
2048 Okunma
1


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 


AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, System.String[] AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öztürk, mesajında, 15 Temmuz 2016 gecesi ülke, demokrasi ve geleceği yok etmek isteyen vatan hainlerinin kanlı bir darbe girişiminde bulunduklarını anımsattı.

Milletin, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, tehditlere, gözlerinin önünde vatandaşların şehit edilmesine ve yaralanmasına rağmen ülkesini hainlere teslim etmediğine dikkat çeken Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla, milli birlik ve beraberlik içinde darbe teşebbüsünü bertaraf etmiştir. Milletimiz vatanını koruma, demokrasi ve onun temelini oluşturan millet iradesini, bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını şanlı tarihimizde olduğu gibi 15 Temmuz 2016 tarihinin gecesinde ve devam eden süreçteki demokrasi ve dayanışma nöbetleriyle de tüm dünyaya göstermiştir." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz'un Türk demokrasi tarihine kazınacak bir demokrasi zaferi olduğunu kaydeden Öztürk, şunları aktardı: 

"Bizlere düşen sorumluluk, şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatan topraklarına aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı uyanık olmak ve mücadeleyi aynı kararlılıkla yürütmektir. Milletimizin geleceğine sahip çıktığı ve iradesini bağımsızlıktan ve demokrasiden yana koyarak adını tarihe yazdırdığı günün yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatanımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükran ve saygılarımı sunuyorum."
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
hekimoglu ahmet hamburg5 yıl önce
yeniden secilisinizden dolayi sizi ve diger (uc) arkadasinizi tekrar tebrik ederim. benim sizden isteklerim (giresun adina) : ilki org?? havalani ben 20 yili askin dir hamburg thy yetk??l?? acentasiyim.ancak bilmedigim sey bizim orgi biletleri trabz. ve samsun dan 20.- ile 40.- euro arasinda daha pahali satiliyor. bilgiiniz demi? yine eynesil deki hizmetleri takibizdemi? hastane ? kuran kursu-dizgine arasi camurlu yollar vs. saygilar ahmet ergin.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri