MİLLİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

2020 Yılının İlk Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Giresun
G.Tarihi: 26.02.2020 00:37
2214 Okunma
0
2020 Yılının İlk Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Eğitim öğretim değerlendirme toplantısı, Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’nın Başkanlığında, 17 Şubat Pazartesi günü yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda saat 15:30’da düzenlenen eğitim öğretim değerlendirme toplantısına; Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda, 2019–2020 eğitim öğretim yılı başından bugüne kadar yürütülen faaliyetlerin genel bir değerlendirmesinin ele alındı. Vali Sarıfakıoğulları, toplantıya katılan kaymakam ve müdürlerden, LGS ve YKS hazırlık çalışmalarına ağırlık verilmesini istedi.

Öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılmasını isteyen Vali Sarıfakıoğulları, öğretmen ve öğrencilerin proje, yarışma, çalştay vb. faaliyetlere katılımlarının teşvik edilmesi, okul güvenliği sağlanması amacıyla KGYS çalışmalarına, okul içi ve çevresindeki iş sağlığı ve güvenliği denetim ve faaliyetlerine devam edilmesi, özel güvenlik görevlilerinin görevlerini titizlik ve hassasiyetle yerine getirmeleri için gerekli tedbirlerin alınması talimatı verdi.

Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilere yönelik güvenli internet kullanımı, trafik ve çevre bilincinin kazandırılması yönünde çalışmalar yapılmasını da isteyerek; kantin ve yemekhaneler ile pansiyonların denetimleri, taşımalı eğitim araç ve yemeklerinin denetimleri, öğrenci devamsızlığının azaltılması çalışmaları ile bağımlılıkla mücadele faaliyetlerine devam edilmesi başta olmak üzere eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde en üst düzeyde hassasiyet beklediğini kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından, il geneli eğitim öğretim durumu, hedefler, yürütülen ve planlanan faaliyetler konusunda bilgiler sunulduğu toplantıda;  ilçe milli eğitim müdürleri tarafından, ilçelerimizdeki LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, uygulanan projeler, okullaşma ve devam-devamsızlık oranları, eğitim öğretim verileri başta olmak üzere yapılan çalışmalara dair ayrı ayrı sunumlar gerçekleştirildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri