Öğrenci Başarısında "Anne" Etkeni

Öğrenci Başarısında "Anne" Etkeni

Öğrenci Başarısında "Anne" Etkeni
Giresun
G.Tarihi: 28.02.2017 10:40
1670 Okunma
0
Öğrenci Başarısında "Anne" Etkeni

Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunun başarılı idarecileri öğrenci anneleri ile geleneksel hale gelen ve 3.sünü yaptıkları "Anne Çayı" programını gerçekleştirdi.

Okul Müdüremiz Saadet AKMEN KONAKÇI önderliğinde ilki 2015 yılında düzenlenen Anne Çayı'nın üçüncüsü düzenlendi. 

Okul müdüremiz Saadet AKMEN KONAKÇI; 

"öğrenci annelerimizle "Anne Çayı" ismini verdiğimiz hem sıcak bir sohbet ortamı oluşturmak hem de öğrencilerimizin sosyal ve akademik durumlarını görüşmek için düzenlediğimiz etkinliğimiz okulumuzda gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin eğitim başarısında ailenin desteği çok büyük önem taşımaktadır. Özellikle annelerin çocuklarıyla iletişimi ve okul yaşantıları takibi öğrencilerimizin başarılarına önemli bir katkı sağlamaktadır. Annelerle öğrencilerimizin durumlarını değerlendirmek için güzel bir birliktelik yakaladık. Bu etkinliğimiz ayrıca vakitlerinin çoğunu evde geçiren anneler için de güzel bir sosyal bir faaliyet anlamı taşıyor. Annelerimize ilki geçen yıl yapılan ve ikincisi bu yıl yapılacak olan anneler arası yarışmamız hakkında da bilgi verdik ve yarışmayla ilgili dökümanlar dağıttık. Sıcak ve keyifli saatlerin yaşandığı Anne Çayı'mıza katılım sağlayan tüm annelerimize teşekkür ederiz" dedi.
 Kadir Bekiroğlu / Alucra
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri