ÖĞRENCİLERİN UÇURTMA ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ÖĞRENCİLERİN UÇURTMA ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ÖĞRENCİLERİN UÇURTMA ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Giresun
G.Tarihi: 08.05.2018 07:44
1665 Okunma
0
ÖĞRENCİLERİN UÇURTMA ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Giresun-Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunda Bu Yıl Dördüncüsü Düzenlenen Uçurtma Şenliğinde Heyecan Ve Mutluluk Büyük Oldu.
Hayaller Gökyüzüne
Okul Müdüremiz Saadet Akmen Konakçı’nın “Hayaller Gökyüzüne” projesi kapsamında 2014 yılından beri düzenlenen uçurtma şenliğimizin bugün dördüncüsü düzenlendi. 
Okul yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
"Uçurtma Şenliğimize ilçemiz Şehit Er Zülkif Tekir İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Yeşilyurt Köyü İlkokulu öğrencileri de katılım sağladı. Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve misafirlerimizin çok eğlendiği Uçurtma Şenliği’mizde öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere yapılan yüz boyamayla ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Gerek uçurtmalarla gerekse yapılan müzik yayınıyla doyasıya eğlenen minik yüreklerin mutluluğu günün en güzel yanı oldu. Ayrıca okulumuz öğrencileri arasında çuval, elma yeme, yumurta, balon patlatma, sandalye kapmaca, halat çekme yarışmaları da düzenlendi. Öğrencilerimiz yarışmalardan çok keyif aldıklarını dile getirdiler. 
Uçurtma Şenliği’mize katılan ilçemizdeki okul idarecilerine, misafir öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."
Kadir Bekiroğlu 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri