OMUZ VERDİ!

GİRESUN HASAN ALİ TÜTÜNCÜ VEFAT

OMUZ VERDİ!
Giresun
G.Tarihi: 18.09.2017 06:21
2758 Okunma
0

Kanser tedavisi görürken dün yaşamını yitiren AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Törene Başbakan Binali Yıldırım da katıldı Tütüncü'nün cenazesi parti binası önüne getirildi. Milli Savunma Bakanı Canikli, cenaze aracına Tütüncü'nün oğlu Hüseyin Kağan ile bindi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden AK  Parti Giresun İl Başkanı HASAN Ali Tütüncü son yolculuğuna uğurlandı. Giresun'a getirilen Tütüncü için Çıtlakkale Mahallesi'ndeki  evinin önünde bir tören düzenlenerek, helallik alındı.   Tütüncü'nün cenazesinin araca alınmasının ardından, cenaze aracına  Bakan Canikli ve Tütüncü'nün oğlu Hüseyin Kağan da bindi. Cenaze daha sonra  AK  Parti İl Başkanlığı binası önüne getirilerek, burada da dua okundu.
 AK Parti Giresun İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, yol arkadaşları, dava  arkadaşları, kardeşleri, il başkanı Tütüncü’yü kaybetmenin tarifsiz üzüntüsü  içerisinde olduklarını belirtti. Giresun'un bir değerini, bir evladını kaybettiğini anlatan Tatlı,  "Giresun 15 Temmuz gecesi, hain darbe girişimine karşı ilk göğsünü gereni,  kahramanını, önderini kaybetti. Allah ondan razı olsun. Onun bu dik duruşu,  vatanına, milletine ve iline sahip çıkışını hiçbir zaman unutulmayacaktır. Rabbim  mekanını cennet eylesin." dedi.
BAŞBAKAN DA KATILDI 
Cenaze duanın ardından Bakan Canikli ve partililerin omzunda Hacı  Miktat Camisi'ne getirildi. Buradaki törene Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Canikli, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bölge milletvekilleri, askeri ve idari erkan katıldı. Cenazeye katılanlar Tütüncü’nün eşi Emine Tütüncü ve yakınlarına başsağlığı diledi. Tabutunun üzerine Giresunspor bayrağı örtülen Tütüncü, İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.
Hasan Ali Tütüncü, Ak Parti’nin 2015 yılındaki 5. Olağan Genel Kurulunda tek liste ile il başkanı seçilmiş ve Giresun Belediyesi Meclis üyeliği görevini sürdürmekteydi. Tütüncü, aynı zamanda Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini yapmaktaydı.
Tütüncü için düzenlenen cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, AK Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan, CHP Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun eski Valisi şimdinin Denizli Valisi Hasan Karahan, Giresun eski Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Giresunspor Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, kaymakamlar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyası,Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Giresunsporlu oyuncular, partililer, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tütüncü,Evli ve iki çocuk babasıydı.


Kaynak:​http://www.giresunoncu.com/haber/2638/.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri