ONARIM ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLATILDI

KARLARIN ERİMESİYLE BİRLİKTE ONARIM ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLATILDI

 ONARIM ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLATILDI
Giresun
G.Tarihi: 20.02.2020 07:30
1574 Okunma
0
Giresun Belediyesi, şehrimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından, temizleme çalışmalarında zarar gören bölgelerde onarım ve tadilat çalışması yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda karların erimesiyle birlikte ortaya çıkan küçük ölçekli hasarlar için vakit kaybetmeden onarım çalışması başlattı.

İlk etapta Meydan, Fatih Caddesi ve Gazi Caddesinde başlatılan çalışmaların diğer bölgelere yayılarak devam edeceği bildirildi.

Yetkililer, onarım çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanacağını belirterek, oluşan hasarları yerinde görmek için şehrin tüm cadde ve sokaklarında tespit yaptıklarını, ancak vatandaşlardan da ihbar beklediklerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Şehrimizde yoğun kar yağışını yaşadık. Bu süreçte gece gündüz demeden karla mücadele çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi ise kar temizleme çalışmaları sırasında hasar oluşan yollarımızı onarıyoruz. Ekiplerimiz tarafından yollarımızda yama ve o
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri