ÖZTÜRK,FINDIK ÖNERİSİNİN REDDİ HAKKINDA...

ÖZTÜRK FINDIK ÖNERİSİNİN REDDİNİ AÇIKLADI

ÖZTÜRK,FINDIK ÖNERİSİNİN REDDİ HAKKINDA...
Giresun
G.Tarihi: 02.11.2018 19:15
2196 Okunma
0
AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, fındık ile ilgili muhalefet önergelerinin neden reddedildiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Öztürk, “Meclis’te teamül gereği iktidar partisi kendi imzası olmayan önergeleri usulen reddeder” dedi.

“Böyle önemli bir konuda önergenin iktidar partisinin görüşü alınmadan ve imzası olmadan muhalefetin gündeme getirmesi sorunları çözmekten ziyade polemik sonucunu doğurmaktadır” diyen Öztürk mesajında şunlara yer verdi;

“Değerli Hemşehrilerim; Geçtiğimiz günlerde Meclis’te muhalefet partileri tarafından verilen Fındık’la ilgili önergenin reddi üzerinden Partimiz, Milletvekillerimiz ve şahsımızla ilgili yapılan yorumlar karşısında bir açıklama yapma gereği doğmuştur:Fındık’la ilgili sorunları araştırmak üzere verilen önergenin içeriğine karşı değiliz. Elbette Bölgemizin tek geçim kaynağı Fındık’la ilgili her türlü araştırma yapılmasını, tedbirler alınmasını istiyoruz. Ancak Meclis’te teamül gereği iktidar partisi kendi imzası olmayan önergeleri usulen reddeder.Yoksa içeriğine karşı çıktığımızdan değil.Böyle önemli bir konuda önergenin iktidar partisinin görüşü alınmadan ve imzası olmadan muhalefetin gündeme getirmesi sorunları çözmekten ziyade polemik sonucunu doğurmaktadır. Fındık üreticilerimiz rahat olsun, hem Tarım Bakanlığımız bu konuda her türlü çalışmayı yapıyor, hem de AK Parti grubumuz önümüzdeki günlerde FINDIKLA ilgili sorunların araştırılması için komisyon kurulması konusunda bir önerge üzerinde çalışmaktadır. Her zaman olduğu gibi daima fındık üreticilerimizin yanındayız. AK Partili milletvekilleri olarak bu konuda yeni dönemde bir çok kez ilgili Bakanlarımız, kuruluşlarımızla görüşmeler yaptık , yine bu konuda çalışmaya konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla…”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri