ÖZTÜRK, PARTİLİLER VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Giresun Milletvekili Cemal Öztürk partililer Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

ÖZTÜRK, PARTİLİLER VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
Giresun
G.Tarihi: 01.09.2018 20:58
1510 Okunma
1

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bayramda ilçeleri dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Eynesil’de partililer ve vatandaşlar ile bayramlaşma programına katılan Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk Eynesil Ak Parti İlçe Teşkilatında partililere seslenerek ülke gündemime ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Eynesil Ak Parti ilçe Başkanı Gürsel Yılmaz’ın teşekkür konuşmasının ardından söz alan
Öztürk, “ Son günlerde biliyorsunuz Türkiye’ye karşı farklı bir operasyon yapılıyor. Daha öncekilerde, 15 Temmuz da olduğu gibi ülkemize büyük bir saldırı oldu. İçerden, ama dışarıdan planlanmış fakat içerde de figüranlar bunu oyun sahnesine koymuşlardı. Şimdilerde ise, son iki haftadır Türkiye’ye ekonomik anlamda bir operasyon çekiliyor. Bunun arka planında Türkiye’nin düşmanları var. Bu ifadeyi özellikle kullanmak istiyorum. Bu saldırı rekabetten çok, bir düşmanca saldırıdır. Açıkça Türkiye’yi hedefe koyup, Türkiye’ye gerek dijital anlamda gerekse sözlü alanda ekonomik bir saldırı başladı. Dolar üzerinde yapılan bu saldırı diğer ülkelere de yapıldı, halen devam ediyor. Ama bu kadar açık bir şekilde onlara karşı savaş ilan edilmemişti. Türkiye’ye ABD Başkanının bir papazı bahane ederek Twitter hesaplarından açık şekilde saldırmadı oyla başladı. Sonra iki bakanımıza mal varlıklarına el koyma kararı aldı. Türkiye’nin ihraç ettiği özellikle demir çelik ve alüminyum ürünlerine gümrük vergilerini yüzde yüz artırarak Türkiye’yi hedefe koyup Türkiye’ye büyük bir savaş ilan ettiler. Saldırı başlattılar. Biz Türkiye olarak açıkçası bu kadarını da beklemiyorduk. Çünkü yıllarca hem NATO’da, hem de birçok uluslar arası platformda beraber olduğumuz, ortak olduğumuz birlikte hareket ettiğimiz bir devletin Türkiye gibi dost dediği bir ülkeye böyle açıktan saldırması hiç beklenen bir şey değildi. 
1918 Osmanlıyı yıkanların çocukları torunları bugün 2018 de Türkiye’yi yıkmak için çalışıyorlar. Allahın izni ile mücadele edeceğiz. Varlığımızın devamı için, bağımsızlığımız için, geleceğimizin teminat altın alınması için mücadelemize devam edeceğiz. Mücadele sadece sahada topla tüfekle olmuyor. Ekonomik alanda da oluyor. Şu anda ekonomik saldırı altındayız. Ama bununda üstesinden geleceğiz. Biraz sıkıntı çekeceğiz Biraz keyfimiz kaçacak, ağzımızın tadı kaçacak. Terörü son noktaya getirip köşeye sıkıştırdık artık. Ama şimdi bize ekonomik terörle saldırıyorlar. Yarında başka yol bulacaklar. Netice olarak dünya cennet değil cennet ucuz değil Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz. Herşeyi siyasetçiden belediye başkanından milletvekilinden beklemeyin. Cumhurbaşkanından beklemeyin. Hepimiz üzerimize düşeni yapalım İşimiz iyi yapalım. Ekonomik olarak çok üretmek daha az tüketmek zorundayız. Tüketmediğimizi tasarruf ettiğimizi ihraç edip cari açığımızı kapatmak zorundayız. Cari açığımızı kapattığımız müddetçe onlar doları yükseltse de bize çok önemli tahribat yapamazlar. Bir türbülansa girdik, neticede bununda üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle tedbirlerimizi alıyoruz” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ5 yıl önce
memleketimizde bayram ziyareti için bulunmam hasebiyle ilçe bayramlaşma programına şahsımda katılım sağladık.giresunumuzun birinci sıra vekilimiz cemal öztürk abimiz bayramlaşma programında ülkemize yapılan abd nin ekonomik saldırılarını arka planını kapsamlı olarak net bir ifade ile anlatılar ağızlarına sağlık. ancak ilçemizin ve bölgemizin çözüm bekleyen sorunları hakkında hiç bir açıklama yapmadan ilçeden ayrılmalarına açıkçası anlam veremedim. arzumuz o ki bu konu dada bir iki laf etsin.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri