ÖZTÜRK,TEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK,TEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

ÖZTÜRK,TEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI
Giresun
G.Tarihi: 27.04.2018 09:49
1529 Okunma
0

AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK,TEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, seçimin beklenenden daha kısa sürede yapılacak olması nedeniyle erken seçim olarak ifade edildiğini ancak seçimin yapılmasının hükümet sisteminin bir an önce işletilmesi bakımından elzem olduğunu dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini açıklamasının ardından bir değerlendirme de Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ten geldi. 
Türkiye’nin resmi olarak 16 Nisan halkoylamasından sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi rotasına girdiğini ve fiilen de bu sistemle yönetildiğini belirten Öztürk, resmi olarak sistemin işletilmesi için daha fazla beklemenin anlamsız olduğunu ve seçimin bir an önce yapılmasının da son derece önemli olduğunu kaydetti.
Türkiye’nin yakın zamanda 15 Temmuz gibi çok ciddi bir ihanet kalkışmasıyla karşı karşıya kaldığını, halen devletin kalan terör unsurlarını temizlemek için büyük bir savaş verdiğini, ve 15 Temmuz sonrası oluşan Yenikapı Ruhunun ölümsüzleşmesi açısından da cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin şart olduğunu dile getiren Sabri Öztürk, “Bölgemizde yaşanan tarihi önemli hadiseler, AB ile ilişkilerimiz, küresel süreçler, Türkiye’nin halkoylamasında verdiği karar doğrultusunda belirsizliklerin aşılarak bir an önce cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilmesini zorunlu kılmıştır” diye konuştu. 
 Ak Parti’nin milletin partisi ve gücünü millet iradesinden alan bir parti olduğunun altını çizen Öztürk, Ak Parti’nin seçimlere her zaman hazır olduğunu vurguladı.
24 Haziran tarihinin ülkenin iklim koşulları açısından çok iyi bir döneme dek geldiğini, ayrıca okulların kapanmasının ardından olmasının ve ailelerin henüz tatile gitmedikleri bir dönem olması açısından iyi seçilmiş bir tarih olduğunu kaydeden Öztürk, “ Ülkenin istikrarı için, liderimizi seçmek için 24 Haziran 2018’de sandık başına gidiyoruz.  Erken seçim Giresunumuz, partimiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri