PİRAZİZ KAYMAKAMI MUHAMMED ÜSAME SOYSAL

PİRAZİZ KAYMAKAMI MUHAMMED ÜSAME SOYSAL

PİRAZİZ KAYMAKAMI MUHAMMED ÜSAME SOYSAL
Giresun
G.Tarihi: 12.08.2019 04:07
3524 Okunma
0
Piraziz’e yeni kaymakam atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanan yeni atama kararı ile Piraziz’e de yeni kaymakam olarak Kayseri Sarıoğlan İlçesi Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal atandı.

Şu anki Kaymakam Akın Oruç’ta Ordu Çamaş Kaymakamı olarak atandı. Piraziz Kaymakamı olarak atanan Muhammed Üsame Soysal bu ayın sonunda yeni görevine başlayacak.

--------------------------------------------------------------------

Muhammed Üsame Soysal                                                                                                                   
 
Kimdir?

15 Nisan 1988 tarihinde Adana’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Adana'da tamamladı. Lisans eğitimini ise 2010 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
 
Mesleki Kariyeri
Memuriyet hayatına 2012 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak başladı. Ardından bir süreliğine yine aynı Bakanlıkta Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı.2015 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Hatay Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Hatay İlinde Vilayet Stajını, Osmaniye-Kadirli ve İzmir-Bayındır İlçelerinde Refiklik Stajını, Ankara İlinde ise Teftiş Stajını tamamladı. Daha sonra sırasıyla Karabük-Ovacık, Hatay-Hassa, Gaziantep-Araban, Mersin-Aydıncık, Malatya-Doğanşehir İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü.
Ankara’da İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen dil kursunun tamamlanması akabinde yurt dışı stajı için gönderildiği Birleşik Krallık’ta Liverpool Üniversitesinde Yabancı Dil Eğitimi aldı. Birleşik Krallık ta bulunduğu süreçte Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğunda Yurt Dışı Stajını tamamlayarak ülkedeki çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Kamu Yönetiminin işleyişi hakkında incelemelere bulundu.
Ankara’da düzenlenen 104.dönem Kaymakamlık Kursunu Üstün Başarı ile tamamlayarak 27/12/2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Sarıoğlan Kaymakamlığı'na atanmıştır.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri