PLAJLAR ARTIK DAHA TEMİZ

PLAJLAR ARTIK DAHA TEMİZ

PLAJLAR ARTIK DAHA TEMİZ
Giresun
G.Tarihi: 07.08.2019 12:49
1250 Okunma
0
Giresun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile plajlarımız artık daha temiz hale geliyor.

Karadeniz sahili boyunca plajlarımızın eşsiz güzellikleri her zaman takdir topluyor. Giresun deyince akla gelen ilk şey doğal güzellikler oluyor. Bu kapsamda da belediye olarak plajlarımızın daha temiz ve daha modern halde olması için çalışmalarımız devam ediyor.

Yaz mevsiminde her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği plajlar Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek pırıl pırıl yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Gaziler Mahallesi’nde şehrin batı kıyı bölgesinden temizlik çalışmalarının startını veren ekipler o güzergâhta bulunan plajların tamamını temizliyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında karayolu perde duvarının kenarında bulunan ve oldukça düzensiz görünen çalılıklar, yabani otlar, taşlar, atıklar ve çöpler temizleniyor. Kepçe yardımıyla kamyonlara yüklenen atıklar bölgeden kaldırılıyor. Greyder yardımıyla mevcut alanlarda ve kumsalda düzenleme çalışmaları yapılıyor.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri