"Postmodern darbe"nin 22. yılı

"postmodern darbe" olarak nitelenen 28 Şubat'ın 22. yılı dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

"Postmodern darbe"nin 22. yılı
Giresun
G.Tarihi: 04.03.2019 22:31
1624 Okunma
0

"Postmodern darbe"nin 22. yılı

Giresun’da AK Parti İl Başkanlığınca, "postmodern darbe" olarak nitelenen 28 Şubat'ın 22. yılı dolayısıyla basın açıklaması yapıldı. İl Başkanı Kenan Tatlı, demokrasinin kazanımlarını sonuna kadar koruyacaklarının altını çizdi.

Giresun AK Parti il Başkanlığınca, "postmodern darbe" olarak nitelenen 28 Şubat'ın 22. yılı dolayısıyla basın açıklamaları yapıldı.

Giresun Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına, AK Parti Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, İl Başkanı Kenan Tatlı, partililer ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Grup adına açıklamayı okuyan İl Başkanı Tatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete karşı kararlı tavırlarından ödün vermediklerini ve vermeyeceklerini söyledi.

AK Parti ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak üzerlerine düşen görevin farkında olduklarını ifade eden Tatlı, "28 Şubat'ta ikna olmadık. O dönem yaşananları unutmadık, unutturmayacağız. 28 Şubat'taki mağduriyetlerin, çektirilen acıların, yaşatılan ayrılıkların acısı yüreklerde sonsuza dek kalacak." dedi.

Tatlı, demokrasinin kazanımlarını sonuna kadar koruyacaklarına vurgulayarak şöyle konuştu:

"28 Şubat müdahalesinden 22 yıl sonra güçlü demokrasisi ve artan özgüveniyle ilham kaynağı olan bir Türkiye var artık. Güçlü Türkiye'nin güçlü yarınlarına milletimizle birlikte yürüyoruz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren bizlere güvenip teveccühüne layık gören aziz milletimize saygılarımızı sunuyoruz."
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri